Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] [crash] [hosting?]

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem włanczam serwer działa trochę gdy juz na serwie jest z 5 osób to po chwili serwer laguje i pada.

Serw ma 23sloty z hostingu ownserwer.pl. Napisałem do administracji ale oni nie odp mi. mogli byście wy mi pomóc?

DAje 555 i +++ za szybkie odpowiedzi

Odp mi??

Opublikowano

Napisz też czy masz dużo pluginów i mapka(save) wgrywana czy robioną,ponieważ to też ma znaczenie .. Wdl. mnie to musisz czekać na odp. administracji hostingu bo to raczej nie jest wina MineCraft'a(plików) tylko hostingu .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

kurde oni nie odpisują mi a to zapewne wina pluginów ale nie usune ich ponieważ ludzie mają cuboidy itp niechciałbym tego stracic mam estenal czy jakos tak itp tylko te potrzebne zadnych zbednych

Opublikowano

Gdybyś udostępnij ostatnie 1 minutę z pliku log.txt tuż po owym CRASHu to może byśmy więcej zrobili -.-

Podaj też listę pluginów, bo czesem to może być złej konfiguracji (np.: brak ukończonego gimnazjum i brak znajomości systemu UTF-8, czy poprawnej polszczyzny - tak, to aluzja)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Tak jak mówi SGT Otlet, bez widoku crasha z konsoli nie jestesmy w stanie ci pomoc...

Jeżeli pomogłem daj Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...