Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nocturne

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka kupilem sobie dzis nocturne i podoba mi sie gra nim ale mam pytanie jaki bulid pod niego ? ja bralem bulid swoj czyli na poczatku : nagolenniki bersekera czy jakos tak ;d , latarnia wrigle , widmowy tancerz , zapal , krwiopijec , widmowy , ostrze nie skonczonosci dobry bulid ;d?

Opublikowano

Ja tam robię

Doran -- Berki -- Kostur na LS -- BF Sword -- Bloods. -- Phantom -- IE, taki na linię.

Na jungle ;

http://solomid.net/guides.php?g=809

Opublikowano

ZACZNIJCIE WRESZCIE DO CHOLERY UŻYWAĆ TAKICH STRON JAK SOLOMID CZY NAWET MOBAFIRE.

to co wyżej podałeś nadaje się na 10 lvl-e.

latarnia > mercury> brutalizer > warmog > atma

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siemka kupilem sobie dzis nocturne i podoba mi sie gra nim ale mam pytanie jaki bulid pod niego ? ja bralem bulid swoj czyli na poczatku : nagolenniki bersekera czy jakos tak ;d , latarnia wrigle , widmowy tancerz , zapal , krwiopijec , widmowy , ostrze nie skonczonosci dobry bulid ;d?

Noc pod pure dmg to porażka, buduj go pod typowego offtanka (warmog + atma).

Opublikowano

bo nocturne jest tylko op w jungle =) rzadko kto ogarniety gra nim na lini zioom ma skille poprostu do zajebistych gankow ULTI + E = kill =D

w jungle lantern , berki or merce , blutalizer , warmog atma i koniec GG!

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

berki > krwio > infi > > phantom > krwio > krwio

Build idealny dla low lvli, jeśli taki build miotasz na rankedach, to nie zazdroszczę kolegom z teamu.

Opublikowano

berki > krwio > infi > > phantom > krwio > krwio

metinowiec :/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...