Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak kupić bez obaw Gift Code ?

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W tym poradniku pokaże ci jak w bezpieczny sposób kupić Gift Code.

1.Allegro

Allegro to troszkę niebezpieczny sposób gdyż 1/3 wystawionych gift cod'ów to oszustwa.

Trzeba patrzyć na :

Ilośc kupionych , Ilosć pozytywnych komentaży oraz na "konta minecraft" gdyż to konto jest darmowe :).

Jeżeli aukcja posiada to co mowilem (automat itp) , sprawdziliscie ilosc komentarzy oraz ilosc kupionych i wzystko się zgadza - Można zamawiać :)

2.Konta Gier.pl

1.Wchodzimy na kontagier.pl

2.Rejestrujemy sie lub jeżeli mamy konto logujemy.

Tutaj jest minecraft. Klik

3.Klikamy "kup teraz"

4.Robimy wszystko z dalszymi instrukcjami.

3.Minecraft.net

1.Minecraft'a można zakupić również na orginalnej stronie (klik)

2.Rejestrujemy sie lub logujemy jeśli mamy konto.

3.Klikamy "BUY MINECRAFT"

4.Robimy tak jak na obrazku ;

a>

5.Robimy Przelew.

Poradnik zrobiony przez SiberianHusky , Jeśli było to przepraszam.

@Update

Poprawione BB-Code

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano
Allegro to troszkę niebezpieczny sposób gdyż 1/3 wystawionych gift cod'ów to oszustwa.

Trzeba patrzyć na :

Ilośc kupionych , Ilosć pozytywnych komentaży oraz na "konta minecraft" gdyż to konto jest darmowe :).

Jeżeli aukcja posiada to co mowilem (automat itp) , sprawdziliscie ilosc komentarzy oraz ilosc kupionych i wzystko się zgadza - Można zamawiać :)

Tak się robi przy każdym kupieniu jakiejś rzeczy :) Moim zdaniem każdy to wie.

Nie reklamujemy kanałów YT w sygnach

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zajebałeś jakimiś kolorkami oczojebnymi czytać się nie da, poza tym piszesz o rzeczach oczywistych. A teraz stąd ide bo to nie mój dział

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Moim zdaniem to chyba jest proste. że na mc.net i na kontach można kupować bez obaw a na allegro trzeba sprawdzać komentarze..

Pomogłem ?? daj +

To nic nie kosztuje a tyle znaczy.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dodaj ze przed kupnem z jakiegokolwiek sklepu allegro itp. zaznacz czały tekst i sprawdź czy coś nie jest np. napisane niewidoczną czcionką

Plusik i tak leci

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Osobiscie odrazam zwracanie uwagi na aukcje gdzie jest cos w stylu "Czym jest minecraft?" poniewaz pisza to aby miec wiecej opisu ;) i zawsze w takich aukcjach za 70/80zl daja passy do konta ktorych nawet nie mozna zmienic ;)

userbarcabal6.jpg

userbarcabal8.jpg

10 postów v

20 postów v

30 postów X

40 postów X

50 postów X

100 postówX

200 postówX

Opublikowano

"Allegro to troszkę niebezpieczny sposób gdyż 1/3 wystawionych gift cod'ów to oszustwa.
Trzeba patrzyć na :
Jeżeli aukcja posiada to co mowilem (automat itp) , sprawdziliscie ilosc komentarzy oraz ilosc kupionych i wzystko się zgadza - Można zamawiać :)"

Mój giftcode kosztował około 40 złotych. Komentarze w 95% były pozytywne, tysiące sprzedanych kodów i co z tego? Po upływie około miesiąca straciłem premium, okazało się że giftcody były kupione z kradzionego konta bankowego. Na allegro nie polecam kupować, a jeżeli nie wierzysz w moją historię, to mogę ci nagrać filmik w którym na serverze mam skina, nawet na stronie do tworzenia skinów można go wyszukać ,a gdy próbuję się zalogować na premium pisze że takowego nie posiadam. :D

Opublikowano

Po Le Cam

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Allegro to oszusci lepiej kupic w media markcie ja wiem że tam ukrywają w magazynach szuje -,- ;D

Opublikowano

Oczojebacz :> .

1. Ja mam z allegro, uważam że najlepiej.

2. Nie znam, nie wypowiadam się.

3. Yeah, nie ma to jak mojang dbający o graczy... Podajesz numer karty a tu nawet szyfrowania nie ma.. Jeśli ktoś ma kilka kart to oczywiście - kupować tu! Ale w sumie nie dostaniesz lewego giftcodea ;D.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...