Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cennik !

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prędzej u graczy zapewne.

Ja podłączam się do pytania, ponieważ wiele się zmieniło na tibii i nie znam wielu cen.

Prosiłbym o Cennik zgodnie z nowym patchem 9.44

Opublikowano

Siemka szukam cenniku wszystkich itemków w tibii na RL, Sell/buy

Jesli chodzi ci o nPC tu ci niepomoge,ale jesli chodzi ci o handel miedzy graczami/market to juz ci wyjasniam.

Na kazdym swiecie ceny sa inne,rozne a czasem nawet gigantycznie sie roznia .

Np 1kk na Candi =400k na Julerze itp

Wiec tego nieda sie okreslic.

Opublikowano

Ale czy jest już taki cennik?! Bo sprzedając coś, to tobie zależy a nie innym graczom, a oni oczywiście mogą cię oszukać..

na przykład sprzedasz k arma za 200gp, bo tak polecił ci wielki Guru 180ty level..

Jak jest taki cenniczek, to ja też bardzo bym pragnął go ujrzeć ;) Czekam na link.

Opublikowano

Prędzej u graczy zapewne.

Ja podłączam się do pytania, ponieważ wiele się zmieniło na tibii i nie znam wielu cen.

Prosiłbym o Cennik zgodnie z nowym patchem 9.44

na każdym świecie są inne ceny.

World chat tam sie pytaj

!!STOP ACTA!!

Opublikowano

Ale czy jest już taki cennik?! Bo sprzedając coś, to tobie zależy a nie innym graczom, a oni oczywiście mogą cię oszukać..

na przykład sprzedasz k arma za 200gp, bo tak polecił ci wielki Guru 180ty level..

Jak jest taki cenniczek, to ja też bardzo bym pragnął go ujrzeć ;) Czekam na link.

Zawsze ma tez mozliwosc spojrzenia w markeci na wybranmy item klikajac Details ,tam ma podane srednie statystyczne kupowania/sprzedawania.

Opublikowano

Ale chlopaki sami sobie problem robicie.

Majac market ,mozecie poprzez opcje Details ,obczaic najwyzsze ceny,najnizsze i srednie.

Niesamowicie przydatne i daje oglad na prawie wszystkie rzeczy w tibi.

Opublikowano

Yyyyy a gdzie ten jakiś market jest ? o_0 pierwszy raz słysze.

W kazdym swoim Depozycie,masz depo,mail box i market.

Po kliknieciu use otworzy ci sie takie magiczne okienko ,tam wszystko znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...