Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanko Road Kill

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze bys tak screena dal?. Bo nie ogarniam,

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Chyba tutaj widać ledwo head jakoś tak..

A utrafić nie jest łatwo..

Szczerze raczej nie wiem..

Ale mi to podchodzi pod glitcha..

Specjalista
Opublikowano

dostanie bana, nowy forum moderator nexona - GNitroM banuje za wszystko :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie dostanie bana. A ten nowy GM musi się stosować do regulaminu bo jak nie będzie to go wywalą z tej funkcji. A więc mówię ci że 100, a może 1000 osób tak robi i nigdy bana za to nie było. Nawet nie wiem czy opłaca ci się czas tracić na tej mapie na robieni s/s bo ona nie ma praktycznie bugów a jak są to takie w które bez problemu wejdziesz. Ja ostatnio złapałem buga że wpadłem w środek tira w Alpha chyba i wyjść nie mogłem ale napisałem do gości żeby przyszedł i mnie zgarnął bo wpadłem przypadkiem i wyjść nie mogę i tyle. Przyszedł zgarnąl mi Heda z pistola żeby nie wpadnąć w to samo miejsce xD i tyle. Ale ta mapa jest ogólnie dobrze dopracowana. I nie ma się co doszukiwać bugów chociaż ona moim zdaniem jest i tak najsłabszą mapa jaką kiedykolwiek zrobili, a częstotliwość mojej gry na niej to 1:1000. A zresztą ja nie wiem po co gościowi problem robić? Denerwujący są tacy co nawet w najbardziej widocznej campie lub przypadkowym wpadnięciu kogoś próbują to wykorzystać. Pozdro!!!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

to nie jest zaden glitch , ban tylko moze byc za uzywanie bugow dla swojej korzysci, a to jest buguse takze jakbys tylko zreportowal to gosc moze dostac jakies 15 dni bana wiecej nie ma mowy.. :D

Nie dostanie bana. A ten nowy GM musi się stosować do regulaminu bo jak nie będzie to go wywalą z tej funkcji. A więc mówię ci że 100, a może 1000 osób tak robi i nigdy bana za to nie było. Nawet nie wiem czy opłaca ci się czas tracić na tej mapie na robieni s/s bo ona nie ma praktycznie bugów a jak są to takie w które bez problemu wejdziesz. Ja ostatnio złapałem buga że wpadłem w środek tira w Alpha chyba i wyjść nie mogłem ale napisałem do gości żeby przyszedł i mnie zgarnął bo wpadłem przypadkiem i wyjść nie mogę i tyle. Przyszedł zgarnąl mi Heda z pistola żeby nie wpadnąć w to samo miejsce xD i tyle. Ale ta mapa jest ogólnie dobrze dopracowana. I nie ma się co doszukiwać bugów chociaż ona moim zdaniem jest i tak najsłabszą mapa jaką kiedykolwiek zrobili, a częstotliwość mojej gry na niej to 1:1000. A zresztą ja nie wiem po co gościowi problem robić? Denerwujący są tacy co nawet w najbardziej widocznej campie lub przypadkowym wpadnięciu kogoś próbują to wykorzystać. Pozdro!!!

poczytaj raporty na forum i zobaczysz ze polowa to jest za uzywanie bugow w grz itd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...