Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co najciekawsze

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Grałem na wielu serwerach wieloma łatwymi postaciami. Last chaos trochę ogarnąłem i teraz pora na coś trudniejszego i rzadkiego.

Mój problem polega na tym że nie chce wbić najprostszą postacią na for fun max lvl xD.

Chcę zagrać postacią która padnie jeżeli się nie ogarnie skili , klawiatury itp.

Mam takie 3

Elementalista

Wiedzma i

Archer

Może mi ktoś powiedziec która postać jest

-Najmniej tzn która gra najmniej osób

-Która jest najtrudniejsza?

-Która jest najlepsza do PvP,farmy,pve

Z góry bardzo dziękuję i mam tylko pytanie bo nie mogę się zdecydować czy zagrać na pl czy na innym globalu

Opublikowano

Witam

Grałem na wielu serwerach wieloma łatwymi postaciami. Last chaos trochę ogarnąłem i teraz pora na coś trudniejszego i rzadkiego.

Mój problem polega na tym że nie chce wbić najprostszą postacią na for fun max lvl xD.

Chcę zagrać postacią która padnie jeżeli się nie ogarnie skili , klawiatury itp.

Mam takie 3

Elementalista

Wiedzma i

Archer

Może mi ktoś powiedziec która postać jest

-Najmniej tzn która gra najmniej osób

-Która jest najtrudniejsza?

-Która jest najlepsza do PvP,farmy,pve

Z góry bardzo dziękuję i mam tylko pytanie bo nie mogę się zdecydować czy zagrać na pl czy na innym globalu

Do testowania postaci nie wybieraj sobie globala, lepiej bedzie jak zobaczysz sobię postac na serwerze prywatnym. A co do postaci to powiem tak, że elemental niby slaby ale na wiekszych lvlach ma dosc mocne skile i duszki mocno bija. Wiedzma, hmm... ma dwa stuny dosc długie i ludzie zmieniaja na nia dopiero jak wbija odpowiedni lvl. Archer jezeli rozchodzi Ci sie o Kleryka to bedzie trudna gra, klerykiem najlepiej bije sie w pt bo wszyscy inni bija a Ty na spokojnie ich leczysz i ma fajnaego buffka na pu i exp. Pozdrawiam NunterS

Opublikowano

Element :

-Najmniej os nią gra do póki nie bd mial skill'a z 146 lv i 100% cast prawie nic nie zdzialasz

Wiedźma :

-Wiele os nią gra ze względu na haste 2 lv 2 po 132 ma bijący AoE skill i nawet dobry atak hitem

Archer :

-Taki assassin na odległość . . .

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

polecam tez ci templara

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...