Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATTACK

Dangerous_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Na Forum Odbędą Sie 3 Attacki wcelu odbanowania mojego konta Amerykaniczyk23 1 słaby attack 2 silny już nadal nie odbanowaliście 3 nie odbanujecie wcacle niszcze forum jak wyłapie bana na tym koncie jeszcze niczsze strone za pierwszym razem radze odbanowaci moje konto macie czas do 14 albo attack sie odbędzie nie wierzysz mi zaraz będziesz miał spalonego pc

sk11lzpl_6_3.png
Opublikowano

Witam Na Forum Odbędą Sie 3 Attacki wcelu odbanowania mojego konta Amerykaniczyk23 1 słaby attack 2 silny już nadal nie odbanowaliście 3 nie odbanujecie wcacle niszcze forum jak wyłapie bana na tym koncie jeszcze niczsze strone za pierwszym razem radze odbanowaci moje konto macie czas do 14 albo attack sie odbędzie nie wierzysz mi zaraz będziesz miał spalonego pc

Nii nO KoLeSss KoKS

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

zeczywiscie jest co odbanowywac xD

ciekawe czy ci sie uda

ale alee....

jak zatakujesz forum i wywali je to z czego bedziesz korzystal

nie ma co odbanowywac xD

­

Opublikowano

@Damcio236

Jak już to "rzeczywitość"

@top

Gościu, MPC zawsze lagowało, więc nie wiem po co ty te "attacki" robisz.

Opublikowano

A jeśli sam dałem ci dwa permy to mam budować schron w piwnicy? Dodam tylko, że sam jesteś sobie winny, nazwałbym to nawet idiotyzmem, bo wyłapałeś 2x100% i jeszcze masz pretensje do innych. Atakuj, gl hf.

btw. forum nie laguje.

Opublikowano

Hahahahahahaahah beka w chuj.Dzieciak dorwał LOIC i teraz straszy że forum zniszczy.Jeszcze raz beka.

Opublikowano

Dangerous_

jak by bylo takich jak Ty

z 1-3k i na raz byscie 'zaatakowali'

strone to moze by sie zawiesila czy cos

ale zapewne po 5-30minutach by byl reset

i by zaczela znowu chodzic myslisz ze MPC stoi

na serverze za 5zl. ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...