Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jaki serwer wybrać?

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zastanawiam się nad zagraniem na PL'a, od razu wykluczyłem s26, mam pytanie, na jakim sobie zagrać?

S26 odpada, jakiś inny jest ciekawy? Najlepiej taki gdzie gra nie za dużo osób i nie za mało...

Z góry dzieki i daje like'y za sensowne odpowiedzi.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Polecam s10 (Gromo) zawsze tam grałam, bo nie ma za dużych lagów, ludzie raczej nie grają na hackach, jest miło :) Zawsze jak gram na PL'u to jakoś tak tam wracam ;) i oczywiście polecam Chunjo ;P

mhmj.jpg
Opublikowano

też grałem na Gromo i również CI polecam :) ale myślę, że jest to za stary serw :(

ale zastanów się również nad s14 i s16 (Kirian, Serwandes czy jakoś tak) takie optymalne :Daha i jeszcze s17 Elares :) ewentualnie Phobos, ale tam są ceny jak chyba nigdzie więc...

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Obsydian - stary serwer, bardzo fajny, miły, przyjazny :)

Jeżeli zaczynasz od początku, zajrzyj do tego działu :

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Opublikowano

Na pewno NIE polecam grac na s21 Candia. Gralem tam swojego czasu, roi sie tam od cheaterów, czesto ludzie ksuja itd.

Ja z PL'a najlepiej wspominam s3 Obsydian. swietna atmosfera, pomocni ludzie.A jak ostatnio tam wchodzilem to gra tam nawet przyzwoita grupka ludzi ;)

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...