Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zabawa(prawie)] Rozszyfrować zdanie

save404

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano
Mam na lapku tamto gg poszukam w archiwum i jak nie będzie bardzo prywatne to dam wam ostatnią rozmowe bardzo mi zależy na odszyfrowaniu tego

koleś my cie nie znamy , co nas to obchodzi o czym gadales z laska kilka lat temu?

Zapodawaj rozmowe , jak chcesz pomoc.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

koleś my cie nie znamy , co nas to obchodzi o czym gadales z laska kilka lat temu?

Zapodawaj rozmowe , jak chcesz pomoc.

Szukam pisaliśmy prawie 3 miesiące w chuj tego jest ;)

Jak ja mogłem takie rzeczy pisać xD

Opublikowano

NIE CHCĘ CI TO MÓWIĆ WCALE ALE JA CIĘ PILNUJE ( kurde w huj te ostatnie słowo nic mi nie przychodzi na myśl I CHYBA 6 SŁOWO BEDZIE ZŁE ALE NIE WIEM CO TO MA DO CZEGO TE ZDANIE )

Nie chcę BY TO ***** ****E ALE TO CIĘ PILNUJE

( TYLKO NIE WIEM W CZYM MAM SZUKAĆ MUSISZ SIE COFNĄĆ do przeszłości zastanów się dlaczego ona ci to wysłała może po jakimś szczególnym wydarzeniu i co mogła przez to powiedzieć wątpie żeby to było związane z nienawiścią tylko wręcz przeciwnie że tak bardzo to chciała to ukryć )

ALE SE JAJA Z CIEBIE ROBI I CHCE ŻEBYŚ SIĘ NA DARMO MĘCZYŁ MOŻE JAKBYŚ DAŁ WIĘCEJ INFORMACJI TO MOŻE BY SIE DAŁO COŚ WYKOMBINOWAĆ JESZCZE

A WY JAKBYŚCIE NIE SPAMOWALI TLYKO DAWALI PROPOZYJE TO MOŻE BY TO UŁATWIŁO

pozdrawiam i życze powodzenia

Weteran
Opublikowano

Tak apropo 'Szukam pisaliśmy prawie 3 miesiące w chuj tego jest ;)'

Już popełniłeś błąd , z dziewczyna(ktora cie interesuje)nie powinienes pisac po kilka godzin dziennie , bo straci zainteresowanie , tak samo sms.Oczywiscie ze mozemy tego uzywac , ale nie godzinami.Lepiej zadzwonic i sie umowic.

Dziewczyna takim szyfrem zdobyla twoja ciekawosc.Moge sie zalozyc sie czesto o tym myslales co ten szyfr oznacza.Dziewczyny maja pelno takich gierek :P

Według mnie ten szyfr moze nic nie oznaczac , nawet jesli zgadlbys i bys sie jej spytal czy dobrze odgadles , to mysle ze sa nikle szanse , aby powiedziala ci ze odgadles prawidlowo haslo.To jest jej gierka wzbudza tylko w tobie ciekawosc.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

zapytaj na zapytaj.onet... (masło maślane ;p) lub gdzieś gdzie jest więcej kobiet

Opublikowano

NIE CHCĘ CI TO MÓWIĆ WCALE ALE JA CIĘ PILNUJE ( kurde w huj te ostatnie słowo nic mi nie przychodzi na myśl I CHYBA 6 SŁOWO BEDZIE ZŁE ALE NIE WIEM CO TO MA DO CZEGO TE ZDANIE )

Nie chcę BY TO ***** ****E ALE TO CIĘ PILNUJE

( TYLKO NIE WIEM W CZYM MAM SZUKAĆ MUSISZ SIE COFNĄĆ do przeszłości zastanów się dlaczego ona ci to wysłała może po jakimś szczególnym wydarzeniu i co mogła przez to powiedzieć wątpie żeby to było związane z nienawiścią tylko wręcz przeciwnie że tak bardzo to chciała to ukryć )

ALE SE JAJA Z CIEBIE ROBI I CHCE ŻEBYŚ SIĘ NA DARMO MĘCZYŁ MOŻE JAKBYŚ DAŁ WIĘCEJ INFORMACJI TO MOŻE BY SIE DAŁO COŚ WYKOMBINOWAĆ JESZCZE

A WY JAKBYŚCIE NIE SPAMOWALI TLYKO DAWALI PROPOZYJE TO MOŻE BY TO UŁATWIŁO

pozdrawiam i życze powodzenia

To było bardziej coś związane że chce coś ukryć nienawiść odpada.

Więcej informacji hmmm pytajcie co wam mogło by pomóc.

Tak apropo 'Szukam pisaliśmy prawie 3 miesiące w chuj tego jest ;)'

Już popełniłeś błąd , z dziewczyna(ktora cie interesuje)nie powinienes pisac po kilka godzin dziennie , bo straci zainteresowanie , tak samo sms.Oczywiscie ze mozemy tego uzywac , ale nie godzinami.Lepiej zadzwonic i sie umowic.

Dziewczyna takim szyfrem zdobyla twoja ciekawosc.Moge sie zalozyc sie czesto o tym myslales co ten szyfr oznacza.Dziewczyny maja pelno takich gierek :P

Według mnie ten szyfr moze nic nie oznaczac , nawet jesli zgadlbys i bys sie jej spytal czy dobrze odgadles , to mysle ze sa nikle szanse , aby powiedziala ci ze odgadles prawidlowo haslo.To jest jej gierka wzbudza tylko w tobie ciekawosc.

Bo my nigdy nie mieliśmy chodzić to była bliska przyjaźń później za bliska i ... to jest akurat tutaj nie istotne ;)

Coś oznacza na 100% z tego co widziałem na gg to ja jej dzień wcześniej dałem coś takiego jak szyfr tylko że nie z gwiazdkami tylko pierwsze litery.

Jeżeli bym jej podał prawidłowe to by mi powiedziała bo utrzymuję kontakt z jej przyjaciółką i wiem że ona do tej pory to wspomina ;)

Macie taki problem z tym ostatnim słowem to może tam o jedną gwiazdkę za dużo jest bo jaki mi podała to L możliwe że dopisałem a nie usunąłem gwiazdki nie pamiętam już ;/

Brakuje mi w archiwum jednego dnia :D właśnie tego co ona to pisała mam tylko dni co już ją truje by podała a ona odpisywała że to jest jej tajemnica na zawsze .

To było po miesiącu pisania wiedz coś czuje że to będzie związane coś z miłością lub coś w tym stylu może też być coś z tym że ona sie boi miłości/zakochać się . Siedzę od 2 h w archiwum i nie moge ze śmiechu ale czytam bo za wszelką cenę chce to odgadnąć .

Opublikowano

Twoje imię, wiek, hobby i dlaczego jesteście razem?

NIE WIEM PO CO TOBIE ****E ALE NA COŚ **L****

Nie rozkminiam ostatniego wyrazu, poproś aby podała jeszcze dwie litery w ostatnim słowie to Ci to rozszyfruję.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Twoje imię, wiek, hobby i dlaczego jesteście razem?

NIE WIEM PO CO TOBIE ****E ALE NA COŚ **L****

Nie rozkminiam ostatniego wyrazu, poproś aby podała jeszcze dwie litery w ostatnim słowie to Ci to rozszyfruję.

Teraz to się z nią będę dopiero w wakacje widział :D

Nie jesteśmy razem czytaj cały temat imienia tutaj nie ma ;) z hobby raczej też nie jest związane bo tu chodzi coś o kwestie miłosną tak jak już pisałem ;)

wiek teraz mamy po 18 to było 2 lata temu czyli 16/17 mieliśmy wiedz myślenie gimbusowate ;)

W ostatnim wyrazie może być o jedną gwiazdkę za dużo ;)

Opublikowano

no ze 2 literki i to by można rozszyfrować wszystkie możliwe kombinacje by można było zroić a tak to tylko możemy sie domyślać

ciekawość to jeszcze nie grzech

Opublikowano

no ze 2 literki i to by można rozszyfrować wszystkie możliwe kombinacje by można było zroić a tak to tylko możemy sie domyślać

ciekawość to jeszcze nie grzech

Na to kombinuj coś;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...