Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dlaczego poszło tyle warnów?

angeloffire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat zakładam do dyskusji i spekulacji nad tym co było przyczyną tylu banów/warnów...

Czy to był zaostrzony skrypt BP?

Wina wersji beta?

Czy może zaczęto sprawdzać ręcznie osoby wyżej w rankingach?

Jak myślisz co o tym sądzisz?

Opublikowano

wszystko sie skumulowalo chyba . nowa wersja, skrypt pewnie tez nowy albo ulepszony do tego na stronce pbdobota pisali ze nie sa pewni dzialania bota jak go wypuszczali po tej duzej aktualizacji ,zeby nie testowac go na glownym koncie wiec przypuszczam z innymi botami tak samo jest ze sa niekompatybilne do konca z nowym skryptem i wersja gry, przez co latwiej je wykryc

a co do recznego sprawdzania, i tego ze ktos bociazy sprzedal itp to fail jest. sami pisza na forum ze maja od tego skrypt. sam probowalem kiedys kogos podkablowac zeby sprawdzic czy mnie tez mozna i napisali ze nie maja czasu sie bawic w pojedyncze przypadki i od tego jest skrypt:)

ja tymczasowo z do rezygnuje wlasnie sobie wowa instaluje. zajze do do za jakis miesiac moze wiecej i zobacze jak wyglada sytuacja z botami:)bo bez bocenia to dla mnie nie gra:) ja mam satysfakcje glownie z rozwijania konta i ulpeszania go a nie z monotonnym siedzeniem i bociem alienow

Opublikowano

up wez nie udawaj madralinskiego:)

tez predzej czy puzniej cos wylapiesz warna czy cos i bedziesz inaczej spiewac:) ja bardzo dlugo lecialem bez wrnow itp od pocztku wakacji az do teraz a olewalem wszystkie porady umiejetnego bocenia:) kwestia farta:) a w miedzy czasie wybocilem kilka fe slabszych lub gorszych na roznych serwerach

Opublikowano

up wez nie udawaj madralinskiego:)

tez predzej czy puzniej cos wylapiesz warna czy cos i bedziesz inaczej spiewac:) ja bardzo dlugo lecialem bez wrnow itp od pocztku wakacji az do teraz a olewalem wszystkie porady umiejetnego bocenia:) kwestia farta:) a w miedzy czasie wybocilem kilka fe slabszych lub gorszych na roznych serwerach

ja wyłapie tak jak wszyscy a bocę od początku sierpnia i 0 warnów

Opublikowano

ale tez ostatnio latali admini nocami i ubijaji boty;P

Też tak słyszałem latał 1.admin.1pl i ubijał

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...