Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ninja a v2

Sym

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

witam mam ninje 35 lvl 12k hp jelonkla +7 sr +30 posiadam pd na 7 dni i pelno zielonych potek

i poli na 1

ile powinienem miec marmurków z m2 /ezo /pustynia aby wbic 61 lvl

i buffka blogo i pomoc po 25

Opublikowano

Na początku wbij poli na M.

Potem potrzebujesz tak z 50-60 marmurow.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co wy mu gadacie że poli na M1 musi mieć. Poli na 1 Ci starczy i na szponach jeżeli będziesz cały czas siedział to max 70 marmurków jeśli nie padniesz. Załatw sobie 60+ , postacie 2 na których będziesz miał poty oraz buffa i lecisz na całego.

Opublikowano

Ja bym radził pierw połowić i kupić jelonka +9 sr +40 z 2 kd+4 do expa. A co do tematu to jak jak all up.

kuzyk2.png
Opublikowano

Jeśli już masz kupione PD , to musisz mieć niestety ale grubo ponad 50 marmurków , ponieważ 1 marmur będzie trzymał 10 minut .

Zależy jeszcze czy będziesz padał , wiec zawsze musisz kupić 5 wiecej :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

marmurków, bardzo dużo, zrób sobie poli na M bo tak to nie ma sensu.

52653703543523699558.jpg

właśnie zgadzam się

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

Jakie M ?! Nie wprowadzajcie go w błąd !! Na 1 i ma G10 trwa 10 min ! Więc jeśli nie chce na P wbijac to niech zostawi na 1. Po co mu karzecie wbijac M ileś albo G1 jak to będzie tyle samo czasu co na Poziomie 1 ?!

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Większe hity będzie miał , im większy poziom poli ;P

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

następny co tak uważa... Poziom poli nie zwiększa hitów ! Zwiększa jedynie czas marmura. Od 1 do G10 trwa 10 min, a na P 35 min...

Daj Like'a ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...