Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Error po patchowaniu "Rozpocznij Grę"

TheMrGiroteQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Otóż mam problem dosyć kłopotliwy...

Włączam patchera wszystko się spatchowało i pozostaje wcisnąć "Rozpocznij Grę".

Wyskakuje mi error Link : http://w79.wrzuta.pl/obraz/al8NGPDBWds/przechwytywanie

Jak komuś nie chcę się wchodzić na wrzutę to treść jest następująca :

Program nie mógł zostać prawidłowo uruchomiony. (code=5, msg='Odmowa dostępu. ',runPath=C:\Metin2\Metin2client.bin')

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Wyraźnie przedstawiony jest błąd pliku, jedynym wyjściem jest ściągnąć grę od nowa, polecam Metin2 z 2008 roku gdyż tam nie ma takich problemów, nowy klient gry troszkę z błędami, kto umię sobie poradzić to naprawia dlatego często pytają o Metina z 2008.

Polecam ściągnięcie klienta gry z innego roku.

Opublikowano

Wyraźnie przedstawiony jest błąd pliku, jedynym wyjściem jest ściągnąć grę od nowa, polecam Metin2 z 2008 roku gdyż tam nie ma takich problemów, nowy klient gry troszkę z błędami, kto umię sobie poradzić to naprawia dlatego często pytają o Metina z 2008.

Polecam ściągnięcie klienta gry z innego roku.

Ok, tylko za grę na starym cliencie jest kara - zbanowanie konta.

Użyj obejście Metin2client.exe lub pobierz Metin2mod.

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Opublikowano

Niestety niemam skąd pobrać metka z 2008 pl ;/ Na stronie z kamerem jest FileSonic a oni mają zablokowane pobieranie czy coś... Mogą pobierać tylko właściciele...

Jak ktoś ma linka do metka 2008 PL to bardo bym prosił ^^

@edit

Dodam jeszcze że ciężko jest znaleśc nawet w google... Bo wszystkie linki prowadzą do megaupload ,które jest wyłączone i jeszcze do linków które nie istnieją ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...