Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupienie Laptopa :p

lewos

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bra? czy nie :P

• Tak .
      17
    • Nie .
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem tegoż laptopa. Co o nim sądzicie ? Może macie jakieś inne typy ( jeśli tak to prosiłbym o wstawienie linków . Najlepiej na allegro :P ) ? Tylko żeby cena nie przekraczała 2000 zł . Oto link : http://www.allegro.pl/item706667604_acer_5...linux_raty.html . Nie patrzcie na to, że aukcja się już kończy/skończyła . Dodam, że ten laptop ma być głównie do gier !

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Nie ma laptopów do gier! chyba że to od alienware.... Laptop jet do pracy i do neta. Za tek 2k to ci złoże 2x mocniejszego desktopa niż ty znajdziesz laptopa w tej cenie.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Zacznijmy od tego że karty laptopów nie są wspomagane przez gry. Tak jak mówię, jak chcesz laptopa do gier z prawdziwego zdarzenia to tylko od alienware...

Opublikowano

Oczywiście że są laptopy do gier ale niestety nie w tej cenie, Koker troche przesadził 0o

tu http://www.allegro.pl/item708215937_toshib...50_windows.html za 2800 masz lapka z radeonem hd3650 na ktorym spokojnie da sie grać, oczywiście nie mówie o jakimś gta4 na high detalach.

a tu http://www.allegro.pl/item717567324_hp_pav...0gb_gf9600.html dopłacając 450zł mamy gf9600

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Dokładnie lapek nie jest do gier ^^

Za 2 koła masz naprawde dobry piecyk, na któym i GTA pośmiga ;)

PS. zależy w co Ty chcesz na nim grać :) Jeżeli myślisz o grach typu Silk albo metin to możesz brać śmiało :)

f.png

Opublikowano

@2x up

Pamiętaj że mobilne wersje kart z desktopów mają obniżone takty, i nie są w większości wpspierane przez gry.

Opublikowano

Jeżeli ma być do gier to ja bym poszukał czegoś lepszego..

Chociaż za te pieniądze to ciężko coś znaleźć..

Najlepiej mieć jakiś sklep od kompów..

Mój starszy ma znajomego co ma sklep.. i pokazałem mu z media kompa z 2lata temu za 2500zł..

Powiedział że za takie pieniądze złoży mi 2x lepszego i złożył ;D Kompa mam do tej pory i nie narzekam chociaż dokupiłem ostatnio 2Gb Ramu..

Opublikowano

Dorzucasz 1gb ramu, instalujesz windows 7 x64 celem obsługi dx11 i niższych i jest okejka. Jak już się uparłeś że chcesz grać na lapku to w tej cenie chyba najlepszy wybór. Ale i tak daleko lapkowi do desktopa w tej cenie, co chodzi o siągi w grach.

Opublikowano

odradzam lapki

mialem pc na swieta dostalem lapka niby pro ale jak tam mialem 700mb ramu a tu mam 3gb to wolalbym grac na tamtym moze scinki byly ale dalo sie grac tutaj jakies jebane errory gasnie jak chuj polaczenie przez wifi traci brak slow leprzy pc trzbea zbierac na PC xD

Opublikowano
Dorzucasz 1gb ramu, instalujesz windows 7 x64 celem obsługi dx11 i niższych i jest okejka. Jak już się uparłeś że chcesz grać na lapku to w tej cenie chyba najlepszy wybór. Ale i tak daleko lapkowi do desktopa w tej cenie, co chodzi o siągi w grach.

po chuj x64? Co to ma do dx11? przy tym procku i grafie i tak wiecej ramu nie bedzie mu potrzebne

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ram zawsze sie przyda w nowych grach. Wiecej w ramie - rzadziej zaczytuje z dysku. x64 bo mu x86 4gb ramu nie wykryje. DX11 jest preinstalowany w win7 i chodza wszystkie gry w dx10....

Opublikowano

Nie opłaca sie kupować lapka do gier ponieważ na lapka musialbyś wydac z 15 kola lepiej kupic stacjonarnego za 3,500 PLN

moj głos NIE

86569.jpg
  • 2 lata później...
Opublikowano

Laptopy nie są do gier.

Jak chcesz kompa do grania to do 2000zł już coś ładnego kupisz.

Zapytasz dlaczego nie laptop:

Otóż laptopy podczas grania się grzeją i to bardzo, wiem bo mam.

No i części są dosyć drogie w porównaniu do zwykłego PC.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...