Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi ostanio procesor?

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna mam lagi co np 2 włączenie combata inaczej wchodzę lagow nie mam wychodzę wracam na ca za jakieś 30min lagi i mi się zdaje ze to od procesora

pytanie czy ten procesor już jest 2x czy mogę go jesce podwoić

pentium r dual-core cpu e5300

ogl mam 2.60ghz i czy to jest juz 2x czy jesce go mogę podwoić?

Lagi takie mam tylko w combat arms reszta multi itp działa bez lagow

Opublikowano

a da sie ogl jesli tak to mozna jakis tutek do tego czy cos.

A tak btw dajcie mi jakoms dobra plyte glowna ktora wytrzyma min 4gb ramu 1gb karty graficznej i procesor 3x to tez bym prosil o processor do tej plyty glownej. mieszkam w anglli wiec mozna szukac na ebay bo ja nie znam dobrej plyty glownej i procka do niej 3x

Opublikowano

zara powiem

płyta główna która mam to foxconn g41mxe nie wiem jakie SATA bo nie che mi sie rozkręcać

na dysku tylko pisze sata 3.0 gb/s i nie pisze nic wiecej o SATA

Opublikowano

Płyta główna ; Gigabyte GA-Z68P-DS3(350-400zł )

Do tej płyty głównej polecił bym ci Intel Core i 5 3,10 Ghz (ale kosz tego ok.600zł)

A takie tematy chyba w pogaduszkach czy coś(jak co to się nie czepiam :D)

Opublikowano

jak masz combata na c:/ to licz sie z tym ze potrzebujesz przestrzeni na dysku bo jak masz go zapchanego to nie ma bata ze bedzie ci plynno chodzil combat.

oczysc go napraw jezeli jest potrzeba i zobaczysz ze problem zniknie, oczywiscie jak twoje lacze jest jest wystarczajace.

piszesz ze raz dobrze chodzi raz nie, czyli to nie wina sprzetu.

Opublikowano

Płyta główna ; Gigabyte GA-Z68P-DS3(350-400zł )

Do tej płyty głównej polecił bym ci Intel Core i 5 3,10 Ghz (ale kosz tego ok.600zł)

A takie tematy chyba w pogaduszkach czy coś(jak co to się nie czepiam :D)

Jesli chce nowa plyte glowna to licz sie z tym ze musisz wymienic polowe rzeczy, ktore masz...

Opublikowano

@2xup wczoraj zainstalowalem nowy system a na dysku mam tylko CA gg. strucel a tak w funtach? i jesce zebym to kupil. ten procek jest 3x? ta plyta na jaki ram i czy wytrzyma min 4gb i 2gb karty graf. a co do tematu to tutaj moze byc pytanie bo ogl che pad gry kompa typu combat arms itd

dobra sprawdzilem po ile 80 funtow pluta 70 processor

jakieś tańsze? i dobre bo kasa mi się skończyła tera

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

A jak nie I5 to I7 ;D

Masz tam jeszcze lepszy..

(O ile pujdzie)

No ale..

Jesli chce nowa plyte glowna to licz sie z tym ze musisz wymienic polowe rzeczy, ktore masz...

Zgodze się.

Ramy i reszta ..

Musisz pod płyte ;X

Ja sam jak wybierałem części do komputera to mi zeszło 3H ^^

Ja Ci polecam wybieraj na Gram.pl części.

Ps.Do płyty też obudowa dochodzi ;D

Abyś się nie zdziwił ^^

A lagi ?

Od Nexona , chyba ściny masz...

@Down no tak..bez tego lipa by była.

Ale też płyta musi pasować ^^

Co by było jak by płyta za duża była o.O

Opublikowano

o processor mi nie chodzi bo może być ale ogl trochę inna płytę. a to ze muszę

wymienić to nie szkodzi ram ddr3 mam już dysk do tej plyty wejdzie processor jest dokupiony wiec .. a co do chłodzenia tez możecie podać jakoms dobra obudowe tania do tej płyty bo kase mam ale zbieram na co innego

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Na obudowę też trzeba zwrócić uwagę pod względem przewiewu..

Chłodzenie Mugen 3(Sam mam i po prostu kosa i dość tani)

I uwierz mi że lepiej dozbieraj i kup sobie tą płyte główną co ci podałem bo lepszej nie znajdziesz w tej cenie,inne płyty pózniej latają po 600-700 zł

Opublikowano

max dobrze wiesz ze mieszkam w anglli to po jaki chu** dajesz mi na allegro?

ten

Chłodzenie Mugen wejdzie tam plyta ta co podales

i można cala nazwę bo na ebay jakieś formu sa z to nazwa mugen 3 a chłodzenie nie dam bo to angielska strona

Opublikowano

a to ty o wiatraku ja myslałem ze o obudowie xD Wiatraczek moze kupie ale narazie nie potrzebne mam nawet tutaj 3x wiatrak i 2x skierowane na ram ja lubie miec kompa na - temp zeby sie nie przegrzewal :D i lubie wiatraczki :D. a co do obudowy jutro dam ss tej co tera mam i mozesz mi powiedziec czy sie zmiesci czy musze 2 kupic? ja sie nie znam na tych CM na oko ja to linike musze miec do tego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...