Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z POLACZENIEM

Hydros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem jeden temat dotyczący tego błędu, ale ktoś go zamknął , gdy ja nie uzyskałem żadnej pomocy ;/ Opisze więc jeszcze raz mój błąd i może ktoś odpowie i udzieli trafnej odpowiedzi wobec tego błędu ...

A więc od 2 dni chciałbym powrócić na Elite i zaciągnąłem do gry kumpla , który ma Internet od takiego samego dostawcy co ja.

No więc ja próbując wejść miałem błąd połączenia mój kolega ściągnął specjalnie Clienta żeby się upewnić czy to u mnie z Clientem coś nie tak i miał ten sam błąd : " Błąd podczas łączenia się z serwerem"

Na pewno nie chodzi o Firewalla bo czy jest czy nie to i tak nie działa. Postanowiłem sprawdzić inne serwery no i PandoraMT2 mi też nie działa ale 2 inne serwery działają. Nie jest to także wina grzebania w Cliencie bo kolega ściągnął nowego i miał to samo. Jedynym czymś to raczej jest internet , któego mamy od tego samego dostawcy...

BŁAGAM POMOCY ! Pomóżcie , jak można temu zaradzić , bo mam wielką ochotę zagrać na Elite :] bo to jest mój ulubiony serwer ...

Opublikowano

Moim zdaniem ilość ludzi nie ma nic do tego, jakiego masz anty wirusa?

Pomogłem Daj plusika :)

Nick w Metinie zawsze " Omachi "

Opublikowano

Tutaj może blokować ci twój antywirus i zapora windows. Przede wszystkim nie polecam włączać Metin2 , serwera wybranego na wyłączonym antywirusie ponieważ zdarzają się przypadki że są wirusy zakodowane w plikach.

Może być też przypadek rzeczywiście jak mówisz dostawca twój internetu jest przeciążony. miałam ten sam przypadek, Pandora i Elite są to najbardziej dwa okupywane serwery prywatne i tam polecam grać w nocy bo w dzień jest ciężko się zalogować tym bardziej na Pandora.

Twój problem nie musi dotyczyć internetu, jest zwyczajnie przeciążenie serwera gry.

Polecam grę na tych serwerach w nocy !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...