Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy koniec świata ?

DropherS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będzie to chuj zginą wszyscy. Co do tego ustawienia planet w jednej osi to widziałem gdzieś to kiedyś.

Bunkier gotowy LoL pobrany czekam.

Daj namiary mam WoW'a :D

obraz24.png

Opublikowano

Końców świata miało już być pełno, i co? Gówno że tak powiem ;D

A jak już to bunkier ze starych Noki ;d

beznazwy1kopiado.png

Opublikowano

Przed koncem swiata trzeba zamoczyc..

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Aż takimi egoistami jesteście, że myślicie, że za waszego życia będziecie mieli zaszczyt oglądania końca świata?

Ja tam już oglądałem więc nie napinaj ;D. Dobry film nawet xD

Jak już to w tym roku 21 grudnia mają się bieguny miejscami zamienić i to właśnie zostało między innymi nazwane końcem świata.

Co będzie zobaczymy.

Wątpię w deszcz meteorytów i te inne pierdoły.

Ile tych teorii już jest ?

Przed koncem swiata trzeba zamoczyc..

I tak nie poruchasz hahahaha :D

Skończy się kalendarz Majów, zacznie się kalendarz Czerwców.

Nie wiem co na ten wątek odpisać ,ale chce mi się pisać.

Prawda jest taka jak ktoś wcześniej napisał.

Wszystko jest po to ,aby kokosy były.

Wiemy tylko tyle ,że koniec świata będzie podczas III wojny światowej. Najprawdopodobniej będzie trwała nie więcej jak miesiąc ,a może o wiele ,wiele ,wiele i jeszcze "bardziej" wiele krócej.

Kiedy będzie III WŚ ? I tu was w chooya zrobie ,bo sam nie wiem xD

hersygna.png
Opublikowano

Prawda jest taka jak ktoś wcześniej napisał.

Wszystko jest po to ,aby kokosy były.

Bunkry gdzieś tam w Afryce są sprzedawane, że niby tam woda nie zaleje. Cena takiego miejsca to około 250tys $ tylko jest problem. Miejsc już nie ma. <_<

Co do wody to nie ma ch*** we wsi. Gdyby stopniały lodowce to poziom może podniesie się o ... aż 80m. WTF? Czego się bać skoro zaleje może 50km od lini brzegowej. O ile w jakiś rejonach nie będzie tak jak w Hiszpanii, że półwysep obudowany górami i żadna woda nie ruszy. :rolleyes:

Bieguny serio się kiedyś zmienią. Obecnie biegun magnetyczny ziemi (północny) nie jest na północy. o.O

A tak, z tego co pamiętam to jest gdzieś w Kanadzie. Więc oczekujmy zmiany za jakieś 10mln lat.

To co mamy nowy cel w życiu ? ;)

Opublikowano

To co mamy nowy cel w życiu ? ;)

Pozbyć się ACTA ;D

Gówno prawda ,że nie zaleje ,a nawet jak zaleje to chuj z tym bo meteoryty pierdolną :D

Gówno ,gówno ,gówno prawda. Końca świata nie będzie.

My oraz nasze przyszłe pokolenie nie mamy się o co martwić.

Narazie Ruscy żyją w miarę pozytywną myślą.

Jedyne zagrożenie jest od strony Alkaidy ,ale ta zaś nie funkcjonuje bronią masowego rażenia...

Hmm... Chociaż co my o tym wiemy?

Chyba nic :D

hersygna.png
Opublikowano

@up

coś w tym jest :)

@2x up

Podatki ?

Niedługo to się skończy.

Będzie Grecja w Polsce i ludzie w końcu wyjdą bez żadnych skrupułów i będą walczyć.

hersygna.png
Opublikowano

Ja wam tyle powiem, końca świata nie będzie... nikt nie zna dnia i godziny... a Ci frajerzy którzy robią ludziom wodę z mózgu są pojeb*** , płacą im tylko za to.

Ew. koniec świata będzie jak kogoś dziewczyna rzuci lub trzecia wojna światowa;]

songalivev2.png

Opublikowano

Jak zawsze będzie :

''Przepraszamy, koniec świata został odwołany z przyczyn technicznych.''

Wielka ściema z tym końcem świata.

Moje poradniki :

http://www.mpcforum....33#entry3818233 - Download z FULL prędkością naszego łącza :)

http://www.mpcforum....83#entry3798683 - Jak uchronić się przed zawirusowaniem ;)

http://www.mpcforum....96#entry3732796 - Jak zapomniane hasła internetowe (mozilla, opera, chrome)

http://www.mpcforum.pl/topic/540376-tutjak-zrobic-porzadna-strone-www/page__pid__3854731#entry3854731 - Jak zrobić porządną stronę WWW

Opublikowano

Jedyny koniec świata jaki może nastąpić... To koniec świata który sami ludzie przez swoją głupotę sobie sprawią...

PS: Słyszałem kiedyś że w okolicach roku 2050 ma się skończyć woda pitna na ziemi... tzn ta wydobywana z ziemi.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...