Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Cannot get a file [updater.zip]

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest ? takie coś mi wyskakuje z pierwszym okienku jak chce uruchomic wr. Ten tutek co jest z tym problemem mi nie działa co mam zrobić ?

Opublikowano

Wpierw wyłącz antywirusa i zrób Check Files. Jeśli nie pomoże, to otwórz plik version.cfg (znajduje się on w głównym forderze gry) za pomocą notatnika i cofnij każdą liczbę o jeden do tyłu. Np. jeśli było 17 to zrób 16. Zmień liczby tylko przy Launcher, Updater, Client i Sub :)

Opublikowano

Nie mam antyvirusa wgl i nie moge zrobic check files bo to w tym malym okienku mi wyskakuje a to z tym notatnikiem nie moge zapisac ; /

Opublikowano

No właśnie go zrobiłem i nic nie dał nawet formata robiłem i nic.. no wyskakuje mi ze nie mam uprawnien administratora, a go mam bo tylko moje konto jest na kompie

@edit teraz mam takie coś

PROSZĘ POWIEDŹCIE CO MAM ZROBIĆ!!! NIC MI NIE POMAGA :(((

post-439164-0-02225200-1327772574.jpg

Opublikowano

Może installka jest uszkodzona?? Najlepiej powyłączaj wszelkie antywirusy oraz zapory, przeczyść kompa programem CCleaner i ściągnij WR na nowa. Musi pomóc.

Opublikowano

To spróbuj pogrzebać w routerze, może blokuje on porty potrzebne grze.

Zastanow sie co mowisz. Tu nie potrzeba zadnych protow do tej gry, jedyne co go moze blokowac to antywir. Jedynie rozwiazanie, to poczekanie z 5min, jak sie nie pojawi, to wylacz i wlacz i znowu poczekaj. Jesli nie podziala, sciagnij od nowa, reinstal i powinno byc git

10 more

Opublikowano

Teraz zaś mam takie coś. REINSTAL NIE POMAGA. Kumpel mi zgrał swojego warrocka na pendriva, jemu normalnie działa, a mi takie cos wyskakuje. Klikam game start ładuje się HS znika i nic... co robic ?!?!?! NIE MAM ŻADNEGO ANTYVIRA!! ROBIŁEM FORMATA!! NIC REINSTAL NIC! Więc nie piszcie aby takie cos robic bo nic to nie daje

post-439164-0-92210900-1327779536.jpg

Opublikowano

Jako admin uruchamiasz?

10 more

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...