Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warlock Cleric PVP co jest grane ;p

Pretomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chodzi mi o ten filmik gosciu niby full int ja tez mam locka 111 lv full int itemy 2 suny +5+6 3 itemy robe +9 i head normal +5.Mam 14K hp to przez to ze malo blue mam powbijane ale ten gosciu to ja nie wiem jak on tyle wytrzymuje jak mnie maja na hita lub 2.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

Premium

Devil Spirit

Avatar (pewnie z opcjami na defa)

Set max Full Blue z dobrymi %

Dobre akcesoria (a to jest ważniejsze niż set)

Shield

Może dodatkowo miał buffy warka / clera ... :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Na 110lvlu z itemami 11dg (mniej stra mozna wbic) full int z full strem w secie i hp ma 25k hp, jak set 12dg to 30k hp, do tego to jesli hybryda to mialby z 35k, ale w komentarzu napisal, ze int. Gra z niedorajdami, co to za warek co uzywa dare devila na locka albo rogal co używa pricka na locka, przecież lock ma włączonego reflecta a od dare devila i pricka dostaje się return damage, więc lock ich przestoi a warek albo rogal padnie od razu. Uzywać buffy na deffa no i reflecta na pvp.

Dobre akcesoria (a to jest ważniejsze niż set)

sralalalalala

Może dodatkowo miał buffy warka / clera ... :)

Po zadawanym w niego dmg na pewno mial... x D

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...