Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Jak zarobić na 35 lvl

gapeman333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam 35 lvl body . nie posiadam tarczy i zbroji ;/ konia bojowego też nie. i mam tylko kozy +9 na sell i chciał bym się dowiedzieć jak mogę szybko zarobić na tym lvl .

Opublikowano

Nie ten dział ..

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej napisal. Fishbotek. Polecam Ci tez bicie slabych bestów, dropiac fms. Mozesz tez bic metiny czerni i cierpienia. Innych opcji nie ma

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Łowisz ryby i sprzedajesz po 80% ceny najczęściej spotykanej. Jeżeli znajdziesz klienta co będzie kupował wszystkie rybki jakie złowisz i mój kolega przez jeden cały dzień łowienia 130kk zebrał tak , a ryby po 800k sprzedawał.

Opublikowano

Zrób konto 9-13 lv i idz nim do imha , dropnij troche zabawek na 30 lv i sprzedaj je - za kase kup jako takie eq dla swojej psotaci .

Zrób konto 8lv + mental i idz nim do lochu małp dropnij sobie medale do bojowca i na sprzedaż .

Najważniejszy jest bojowiec :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Na początek sprzedaj koziki+9, za Yang zrób postać 9 - 16 poziom i z eq+6/7/8/9 idź do Imha - tam powinieneś zdobyć przedmioty za które dostaniesz wystarczającą kwotę na nowe EQ dla Wojownika Body 35/.

Opublikowano

ja mam 31lv ale trudno wbić wbijałem 30dni a pandoramt2 w 2dni 99lv

Opublikowano

Matitos to kozak jesteś... ja w 3-4 dni wbijam 35 lvl z eq +7-9...

@Topic

Metki w m2 [jeśli masz jakąś broń],

drop 6-15 lvl do imha z eq +8/9 [troszke kosztowna, ale opłacalna sprawa],

drop 5-15 lvl z eq +6-9 na metki w m1 [szczerze gówno się opłaca :P]

drop 10-18 lvl na medale...[też do dupy zarobek ale jest]

Łowić rybki / kopać rudy

Fishbot

DH jeżeli jeszcze działa do red lasu na metki :P

Opublikowano

Możesz zrobić dropka i iść na "IMHA" drpopić ribki i fms'y.

Albo po prostu zablokujesz HS , pobierzesz FishBota i jazda, jak będzieszm iał duzo małż to je sellniesz i masz sporo kasy na dobre eq.

[Tut] Całkowita Blokada Hackshielda

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/ 

PS. Nie zapomnij zablokować HS'a bo będziesz miał już po kącie. -.-

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Kup yangi na allegro i problem z głowy, wykoksisz sobie chara i będziesz miał wyjeb***ne. ;)

A bojowca zrobić to pare dni jazdy tylko...

Jak byś miał boja i eq to na metinach w m2 ładnie byś jeszcze dorobił na późniejsze eq.

A fishbota nie polecam, niby blokuje HS'a etc. ale bana zawsze możesz wyrwać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...