Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce dzisiaj zostawić nockę.Mam zamiar wyfarmić 57 nukerem chinola.Pytanie brzmi jak to zrobić aby noob char wogule nie padał?Mam zamiar ich zostawić na ongach :D

aa bot sroking

Opublikowano

jak znajdziesz dobrego spota, najlepsze są przy tej przepasci to ong podejdzie ale nie zaatakuje bo się będzie zacinał na nierównym terenie, więc miłego taxi życzę :)

Opublikowano

Ustaw 3 chary . Jednego o randze 10 i drugiego taxera . Ibot ma funkcję resowania wybranych graczy . Noob charowi ( temu co ustawisz rangę 10 ) wystarczy 30 lvl i res . Postaw go na ongach u 100 wiza i juz .

6. Temat musi zawierać informacje na temat posta. Nie zaczynać nowych wątków z tematem "POMOCY" etc.

Moderatorzy ... Przypominam .

20358.gif
Opublikowano

@up

Chce dzisiaj zostawić nockę.Mam zamiar wyfarmić 57 nukerem chinola.Pytanie brzmi jak to zrobić aby noob char wogule nie padał?Mam zamiar ich zostawić na ongach :D

aa bot sroking

nie umiesz czytać?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Albo poprostu dodaj sobie nukerem te kolko z force nie pamietam jak to sie nazywalo bo dawno nie wchodzilem na silka. To bylo cos z harmony...

Wtedy bys nooba na spocie zostawil, ale to tez jakby sie zrespil gig lub champ to lipa deczko...

Albo znajdz dobre miejsce tam gdzie ongi nie dochodza, bo sa takie miejsca.

Mozesz tez zrobic se postac jakis 40lv str i ustawic zeby pilnowal nooba na bocie ...

Admin Cienia
Opublikowano

aa bot sroking

Odp: Niema opcji żeby char wogóle nie padał, nawet jeśli staniesz gdzieś głeboko w save spot to zawsze jakiś premkowicz może zlurować moba, najlepiej tak ustawić bota by nie dopuszczał aby moby podchodziły pod noob chara. Closed.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Odp: Niema opcji żeby char wogóle nie padał, nawet jeśli staniesz gdzieś głeboko w save spot to zawsze jakiś premkowicz może zlurować moba, najlepiej tak ustawić bota by nie dopuszczał aby moby podchodziły pod noob chara. Closed.

nie zamknołes ; )

Co do tematu to tylko safe zone albo trzeci char poza pt wrzucający 2 lvl harmony therapy.

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...