Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem miłosny.

Querenair

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to jak ja w przedszkolu dokładnie to samo ja rozwalałem klocki ona je ukladała a mówiąc że jesteś przy kości większość MPC będzie tak cie spostrzegać:

1.jpg

Najciężej zarwać właśnie do kogoś z swojej klasy i moim zdaniem powinieneś odpuścić a jak nie dasz rady to od kopa jej powiedz jak ci da kosza to huj z tym gramy w LolA pisz na pw pogramy zią

Hahahaha :D wiadomość na samym dole rozje***a całkowicie i cały system hahaha :D

Querenair

jak tak bedziesz z nią rozmawiać to niczego nie osiągniesz poczekaj aż bedziesz z nią przez chwile sam na sam i ja proponuje żebyś ją zaprosił do kina powiedz coś w stylu "Podobno leci jakiś fajny film w kinach teraz może nie zechciałabyś sie ze mną wybrać" no nie wiem co kolwiek jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz czy sobie ją darować :)

powodzenia

Gówno prawda. Taki syf nie przejdzie z tym tekstem o kinie.

Jest tak proste jak autostrady w niemczech.

Zbieg okoliczności tez tak mam dziewczyna 500 km odemnie i minęło 6 mies jakoś jeszcze żyje... Ale psychika nie źle przy tym siada... A kontakt to tez skype.... :( Jedyna różnica to taka ze moja nie jest zbyt grzeczna :P

Dobre... Tez zarywałem do takiej dziewczyny z klasy w ciągu 2 lat zapytałem się jej dwa razy o chodzenie a na 3 rok sama się mnie zapytała 0_0 !!!! :D

eh szlak mnie trafia jak czytam takie tematy ... ja się zakochałem w dziewczynie która mieszka 500km ode mnie , jedyny kontakt na razie to skype ... też jest grzeczna i śliczna . Do rzeczy masz obok swoją miłość to bierz się za nią puki będzie za pózno , zazdroszcze ci .

Powodzenia panowie. Związki na odległość to bardzo ogromne wyzwanie i chu**wo oddziałowywuje na psychikę. Większość takich związków rozpada się i niestety nawet po kilku latach :/

A co do mojej opini na twój temat to będziesz miał na PW ;)

Nie mam zamiaru się wypowiadać przy stadzie baranów(baranki wybaczcie) jaka tu siedzi(nie piszę o wszystkich).

hersygna.png
Opublikowano

eh szlak mnie trafia jak czytam takie tematy ... ja się zakochałem w dziewczynie która mieszka 500km ode mnie , jedyny kontakt na razie to skype ... też jest grzeczna i śliczna . Do rzeczy masz obok swoją miłość to bierz się za nią puki będzie za pózno , zazdroszcze ci .

Nie zapominaj o tym , że jest dobra w łóżku :)

Opublikowano

Nie zapominaj o tym , że jest dobra w łóżku :)

1.jpg

Przykład kolegi wyżej...

Taki co tylko o jednym.

Potrzeby ludzkie też są ważne oczywiście ,ale czy w zakochaniu nie chodzi o miłość ?

Jeżeli miłość polegałaby na seksie to pierwsza ,lepsza ,brzydka w chuj dziwka byłaby mężatką.

hersygna.png
Opublikowano

Tych co mnie jadą : , dobra... dalej idźcie expić , drobić , nakur*** ... a żeby wam dupe rozsadziło ;)

Ja nie koniecznie szukam rady jak poderwać dziewczynę... ponieważ jestem z nią dość blisko... odprowadzam ją po sql.. chodzę z nią do kina itp.

Tyle że boje się prawdy, bo wyznam jej miłość i może dać mi kosza a tego bym nie przeżył ;/

Thanks wszystkim za dobre wypowiedzi ;)

@ Jutro jak będę ją odprowadzał to jej wszystko wyznam... dowiem się czy coś do mnie czuje.

Jeśli kogoś interesuje to ( lol ) to pisać, ew tutaj napisze.

songalivev2.png

Opublikowano

Gościu, nawet jakby okazało się prawdą, że ona Cię nie kocha... świat się nie zawali!

Jest pełno dziewczyn, dla których dasz się pokroić.

Jeśli w tej znajdziesz miłość, to gratuluję, że Tobie się trafiło poznać kogoś odpowiedniego dużo szybciej.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Chłopie, powiedz jej co do niej czujesz, jeśli da Ci kosza to oznacza że Ciebie nie kocha... i będziesz wiedział na czym stoisz.

Wiem że miłość jest trudna, ale jest bardzo dużo dziewczyn, może spotkasz tą jedyną która pokocha Cię taki jakim jesteś ;)

Pozdr,

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zrob sobie pol roczny plan jak ja poderwac jak cody belly w nie ma to jak statek ;p

zapros ja gdzies do kina itd

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kup jej księżycowe kamienie w 4story i będzie cała twoja to działa lepiej niż pigułka gwałtu

tak na serio zaproś ją do kina i powiedz jej co czujesz

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Oddawaj jej kille w lolu dawaj dropa w metinie kupuj nx w combat arms i wyląduje z tobą w łóżku

Idźcie na jakąś rozrywke film może horror ^.^ zaproszenie do kina dziewczyny działa w jedną strone jeżeli ją zaprosisz odrazu sie pokapuje ze na nią lecisz czy coś zrób tak weź 2 jakąś koleżanke i kolege jeżeli ich masz i idźcie w 4-do kina potem pójdziecie we 2 bo tamci wymyślą jakiś pretekst że iść nie mogą.Troche na tym kinie stracisz ale ci sie uda ;d.

Ew. kup jej bilet gratis :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeżeli jak pisałeś, odprowadzasz ją do domu, chodzi z tobą do kina, to warto spróbować.

A jak nie to "Tego kwiatu jest pół światu"

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zaproś ją np do domu żeby ci udzielała korepetycj, próbuj się z nią kontaktować poza szkołą GG ,skype itp.

big.png
Opublikowano

Zaproś ją np do domu żeby ci udzielała korepetycj, próbuj się z nią kontaktować poza szkołą GG ,skype itp.

m1 ch1 kowal, BO, DT, dozorca, kowal, handlarz zbroi. ewentualnie pustynia

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli jak pisałeś, odprowadzasz ją do domu, chodzi z tobą do kina, to warto spróbować.

A jak nie to "Tego kwiatu jest pół światu"

Moim zdaniem ch*jowo trafiony tekst xD

songalivev2.png

Opublikowano

Z tego co czytam to jesteście tak jakby przyjaciółmi?

Jeżeli rozmawiacie ze sobą itp to po prostu z nią pogadaj szczerze. Ale nie rób tego tak na poważnie.

Chodzi o to że bądź słodki i w końcu powiedz jej że chciał byś czegoś więcej. Nie mów po prostu "Ej, chciał bym z tobą być"

Tylko po prostu powiedz że do niej coś czujesz i chciał byś spróbować coś więcej.

A co do tekstu. Dobry tekst ponieważ prawdziwy.

Jeżeli nie ona to inna. miłość nie trwa wiecznie

;) oczywiście nie zawsze.

Rób co serce radzi.

:)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

UP, jeśli " jeżeli nie ona to inna " , a ja zrozumiałem że ta jedyna jest najważniejsza... ;d dlatego napisałem że nie trafione ;p

Zdecydowałem że wyznam jej to przy tańcu ( w sql jest impra ) , już przemyślałem ... jeśli da kosza to zacznę szukać dopiero po w wyższych klasach ;d tzn. wyższy wiek ;p

songalivev2.png

Opublikowano

Co sie będziesz się pierdolił poszukaj podobnej na allegro i zainwestuj.

@up

Jak mówisz do siebie to znaczy, że lepiej poświęcic swój czas na wizyty u lekarza, a nie na jakieś dziewczyny.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Zwal konia, pomoże.

@ManInHat

Czemu mnie obrażasz.Poniosłem klęskę jest mi przykro, nie mogę się pozbierać bo jakiś nerd napisał że jestem debilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...