Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body czy Mental?

LanKYY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i tak Body jest lepszy, jednak jak dobrze rozwiniesz jest nie pokonany :)

Na odwrót, body jest wolniejszy a mental szybszy

Na odwrót koleżanko.

@Top. Bodym będzie ciężko jeśli nie masz dobrej zbroi i tarczy , ze względu na małą ilość defa. Mentalem potrzebujesz jedynie dobrej broni , a o to nie trudno. Jeśli nudzi Ci się mental i chcesz zagrać bodym , to graj , ale później będziesz żałował. Wojownik b. to postać pod PvP i nie zarobisz nim w metinie. Mentalem spokojnie będziesz mógł dropić w razie czego w lesie (widziałem gościa na yt co z silnym na P , smoczą +9 i jakimiś duperelkami oraz glewią+9 spokojnie ubijał metiny 70 w lesie). Polecam mentala , gdyż gram bodym i z doświadczenia wiem że będzie ciężko.

Opublikowano

Po 1 mentalem trzeba umieć grać jak jesteś ogarnięty i grałeś już mentalem moim zdaniem mental z bodym nie ma szans oczywiście jeżeli potrafisz grać :)

Opublikowano

Pograj sobie na Balmorze z tydzień Body'm i sprawdź jak ci się gra. Na PL'u Mentalem biłem 45, 2 tygodnie. A Bodym Ponad Miesiąc :)

silverdragon_talon_by_lheaven-d4p9u1o.png

"Only fools pledge life to honor."

Opublikowano

środkiem mentala i bodego masz WP na 70lvl + kosa w pvp 35+ dobry exp jesli masz zbrojke i czarowane m1 nic wiecej do zycia nie potrzebne

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Ja polecam body, mi się lepiej tak expi.

Mental staje się po jakimś czasie nudny, jak jesteś miłośnikiem boja, body jest perfekcyjny. ;p

To moje zdanie. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...