Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body czy Mental?

LanKYY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie body, jak dobrze go ułożysz jest w stanie pokonać mentala w pvp. Ogólnie postać Body jest dobra do pvp jak i exp. Jednak skoro grasz pierwszy raz to body weź, ma umiejętność jak silne ciało która zwiększa twoją obronę

Opublikowano

Nie gram pierwszy raz tylko zawsze grałem mentalem i mi sie juz troszke znudził. I chce sie zapytać czy opłaca się na 30 lvl zmieniac na body'ego.

Opublikowano

To i tak Body jest lepszy, jednak jak dobrze rozwiniesz jest nie pokonany :)

Body jest szybki a mental wolny ja bym wolal body

Na odwrót, body jest wolniejszy a mental szybszy

Opublikowano

Sura WP do PVP dobry robi się jedynie na większych poziomach.

Polecam Ci Wojownika Body - nie musisz wydawać pieniędzy a nawet możesz zarobić sprzedając konto na np. allegro.

Opublikowano

Każda postać jest dobra, wystarczy umiejętnie ją poprowadzić.

Body - szybki, wysokie średnie obrażenia, tylko miecze

Mental - powolny za to posiadający wysokie obrażenia umiejętniej, broń dwuręczna

sygnadlateamu.png
Opublikowano

@Błyskotka

Body ma berka więc jak mental może być szybszy? : O

Szukasz postaci do pvp ? Obie postacie są do nich dobre , ale jeśli do expa to body ;)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

W takim razie body, jak dobrze go ułożysz jest w stanie pokonać mentala w pvp. Ogólnie postać Body jest dobra do pvp jak i exp. Jednak skoro grasz pierwszy raz to body weź, ma umiejętność jak silne ciało która zwiększa twoją obronę

poprawka: body ma aure miecza, a MENTAL ma SILNE CIAŁO ^^

aha i body to jest ten szybki, a mental ten wolny Błyskotko :D coś Ci się pomyliło :)

wybierz bodziaka :D

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Ja Ci polecam surę BM. Tanie ku, exp, przynajmniej wg mnie nie jest aż taki straszny (nawet robiąc biuld pod pvp). Co do wojownika, to wg mnie mental. Masz więcej defa, możesz ubić Olbrzymiego Zółwia, zgarniasz duże spoty i nie trzeba robić eq +9, więc nie ma takiej spiny. :)

86037955266828501651.jpg

Opublikowano

Bodym nie ogarniesz tyle grupek co mentalem np. ;)

Powiem Ci tak zależy jakie doświadczenie masz i jak grasz. :)

Ja osobiście wole bodego bo się nie nudzi tak jak mental.

Body najlepiej eq +8/9 mental wystarcza +7/8/9.

Opublikowano

Polecam bodziaka...

Szybszy, o wiele, a dla mentala to byś musiał mieć broń +9... jakis ribek ewentualnie ilglice zeby walic szybciej -.-

grając mentalem ja usypiam.. ;D jest wolny, bierzesz niby całego spota ale jak nie masz dobrej broni to bijesz i bijesz.. -.- ale za to z duchowego mozna fajnie walnac..

do dropa to mental... dluzej stoi.. ale jezeli masz dobre eq to bodziak.. szybciej zabija ^^ to zalezy co wolisz i vczym Ci sie lepiej gra.. jezeli mental Ci sie nudzi to zagraj tym bodziakiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...