Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programiści Agbot'a

Wielki_Don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś z tego forum należy może do grupy rev6, lub przykłada rękę [palce] do kodu?

Kolejne pytanie, Czy i jak długo trzeba czekać na nowszą wersję agbot'a, ponieważ silkroad ma już kolejną ver. 1.210.

proszę jedynie o konkretne odpowiedzi. Ogulnikowo zdaję sobie sprawę, że najszybciej jak się da, powstają nowe wersje w 24-72h.

pozdrawiam

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

Silkroad nie ma jeszcze kolejnej wersji to tylko Legend 4+ który będzie za tydzień, nowa wersja agbot'a pojawi się wtedy kiedy będzie nowa wersja, a już od 2 tygodni jest wersja 1.205.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano
Silkroad nie ma jeszcze kolejnej wersji to tylko Legend 4+ który będzie za tydzień.

Masz stare informacje. Już od wczoraj lub przedwczoraj jest wersja 1.210

nowa wersja agbot'a pojawi się wtedy kiedy będzie nowa wersja, a już od 2 tygodni jest wersja 1.205

Tak jak wcześniej pisałem. Nie potrzebuję ogólnych informacji, tylko konkretów. Bo nie wiem, czy nie szukać na internecie silka 1.18 (poprzedniej ściągalnej wersji) i updatować na 1.205, bo nie mogę bocić z 1.210. Dlatego takie pytanie zadałem.

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano
Masz stare informacje. Już od wczoraj lub przedwczoraj jest wersja 1.210

To nie jest nowa wersja to Legend 4+ można go ściągnąć wcześniej, a update będzie za tydzień 25 sierpnia, przeczytaj sobie ten temat to będziesz wiedział.

Tak jak wcześniej pisałem. Nie potrzebuję ogólnych informacji, tylko konkretów. Bo nie wiem, czy nie szukać na internecie silka 1.18 (poprzedniej ściągalnej wersji) i updatować na 1.205, bo nie mogę bocić z 1.210. Dlatego takie pytanie zadałem.

ściągnij sobie wersje 1.210 poczekaj tydzień jak będzie update bo teraz raczej ci się nie opłaca ściągać 1.180 bo i tak w te parę dni nie wbijesz

rSRO

29980.gif

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale robienie teraz bota pod l4+ nie ma sensu bo i tak bedzie inspa...

A co do grupy to nikt poza nią nie madostępu do kodu.

76561198001815076.png
Opublikowano
a ktoś na tym forum do niej należy?

Raczej nie.

rSRO

29980.gif