Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie

czemu123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzmi mi jedno bany systemowe za kamermoda byly i osoby co nawet graly pol roku temu na kamermodzie a potem przez pol nie to dostaly bana.lecz pisze ze dowody tylko 2 tygodnie sa wazne wiec jakim prawem po pol roku bana daja systemowego?

Opublikowano

Ale na pl metinie?

Chyba chodzi mu o PLa ;) Ale zgadzam się z kolegą 2x up. Team PLa składa się głównie z osób, które przeczytały regulamin i już wszystko jakoś będzie. Nie potrafią pomóc graczom, nawet przy banalnych problemach. Na s6 [GM]Oktawian pytał się czy chcę bana za podanie linka na TS kumplowi. No i wytłumacz takiemu.

@Topic

Myślę, że nie mają takiego prawa. Sprawa wygasła jak dla mnie. Myślę, że się zwyczajnie komuś "wpływowemu" naraziłeś :)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Polski global jeśli chodzi o team jest daleko w tyle za większością prywatnych serwerów. Liczba eventów ? Prawie wgl. ich nie ma, jedynie na boże narodzenie lub święto niepodległości bo wtedy wypada zrobić event, ale sami od siebie nic.

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...