Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft tnie sie

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gram w aktualną wersję 1.1.0 z trzema modami

- Timber mod

- Mod loader

- Better Farming 2.0.1

wszystko było fajnie dopóki nie wyszedłem z gry będąc w wodzie w jaskini po tym jak sie zalogowałem i wbiłem co jakiś czas minecraft mi sie zacinał , tzn idę sobie jaskinią normalnie wszystko pięknie chodzi na full detalach aż tu dup ścięcie nic nie mogę

zrobić no to sobie myślę poczekam .... , i czekałem jakieś 5 min więc jedyne co mi zostało to wyłączenie i włączenie od nowa , i tak jest co jakieś 2-3 min robię cokolwiek aż tu nagle jeb zcięcie i od nowa wszystko włączaj ....

co mogę zrobić aby to naprawić nie wliczając tego :

- usunięcie modów

- usunięcie świata

NJxbd4x.png

Opublikowano

Włącz MineCraft'a i w procesorach wyłącz wszystkie torrenty,przeglądarki i te duperele . powinno być mniej lagów ,a jak nie pomoże to sciągnij TunerUP ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Ja mam tak samo i co chwile wypierdziela bład Out of memory, mam praktycznie wszystko wylaczone komp ma 3gb i nigdy sie tak nie dzialo, no moze dzialo ale napewno nie tak jest teraz co 2minuty..

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

ja wgl lagów nie mam jadę na full detalach , teraz wszystko przeinstalowałem było fajnie przez 15 min i znowu zaczęło się ścinać ..

edit : mam 4 gb ram i troche słabego procka ale wszystkie inne gry śmigają normalnie no z wyjątkiem " magicka " który tnie się co sekundę normalnie pokaz slajdów x100 .... ale to już inny temat

edit 2 : czasami zamiast tych ścin mam " saving chunks " które od tak się wyświetli i gówno zrobię , też się zatnie

edit 3 : xD teraz to masakra wchodze max 5-10 sek i ścięcie

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...