Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sniperzy

karol2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie aktualny rekord jest to 4800 m cos a ja mam pytanie skad wiara wie na jaka wysokosc podniesc celownik bo to jest nie mozliwe

skad wie jak pdniesc????
-N3viiD-.png
Gość malutki688
Opublikowano

omg, pewnie oddal kilkaset strzalow i sie udalo.... po porstu wbijasz z kumplem na server i trzeba poswiecic w chu... czasu

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia i stażu w grze ze sniperką. Po pewnym czasie sam dojdziesz do tego na jaką odległość ustawiać celownik, żeby trafić w głowę z odpowiedniej broni. Oczywiście tutaj jeśli chodzi o odległość ponad 3000m, już musiał poćwiczyć pewnie spory szmat czasu.

76561198008004488.png

Gość malutki688
Opublikowano

3000m nie ma co cwiczyc, trzbe a z kumplem wbic na server i strzelac lub miec farta

Opublikowano

2 osoby(w różnych teamach) + mikrofon i 1 strzela 2 mówi jak blisko od niego padł strzał

Nie musi być kilkaset strzałów na luzie trafiam 500+ z sv98

5k metrów to w chuj ale próbować warto

Gość malutki688
Opublikowano

helgast 5k sie chyba nie da:D

3k jest naprawde trudno,pozniej 1k to z zimnej lufy mozna strzelac ale zabawa sie wlasnie od 3 k zaczyna:D

Opublikowano

Jak ktoś chce się pobawić w bicie rekordów to PM chętnie się pobawię bo właśnie zaczynam grać snajperem (jeszcze 4 Locki zostały):)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zdradze Ci coś :)

Jak grasz sniperem i jestes skoncentrowany na jednym punkcie np. pilnujesz flagi lunetą i jak flaga jest oddalona 1000m to

nie płosz celu pierwszym chybionym strzałem, on ucieknie wtedy. Strzel w budynek koło tej flagi (oczywiscie jak nie ma tam wrogow) i zobacz ile kresek ci zeszła kula i dzieki temu wiesz jak wysoko podnieść lufe, aby wtrafic cel w łeb kiedy sie pojawi ;) póżniej wyćwiczysz sam, że wogóle nie bedzieś musiał oddawać próbnych strzałow, aby widzieć ile zeszła kulka :)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...