Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RyKoX-MT2 [PL] [Hamachi]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie wgrany skrypt do oczyszczania lagów.

Co do godzin dziś był opóźnienie, ale wyjść sobie mogę z domu a serwa przecież zostawiam!

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Sieci wyczyszczone.

Zrobione do 30.

Lagi lagi no raczej każdy narzeka na NEOSTRAE TP. zamierzam zmienić ale to jak mi się umowa skończy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Naprawione, abs zmienione na 20, usunięte niepotrzebne bony.

dziś będzie przerwa około 20 chyba mała zmiana pliku game, i wgranie ważnych kilku questów zabezpieczających.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Piszę do tej szanownej administracji. Organizowali 2 razy turniej, żaden nie wypalił. Zleciało się chyba z 4 GMów i 6 graczy. Udało się tylko jeden pojedynek zrobić, bo jeden z GMów bawił się na /inv i dedał każdego. I tak się skończyło na konkursach. GMów więcej na serwerze niż graczy. ;x Połowa z nich no ogar. Więc chciałem upomnieć się o jakiś porządny konkurs lub lige gildii. Na serwerze panuje nuda. Żaden z GM nie potrafi nic zrobić dla graczy. Stoją w m1 i biją każdego po kolei.

Opublikowano

Hmmm działa wam serwer bo ja mam błąd łączenia się z serwerem...

50442140989713903247.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...