Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cantrix2

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No panowie za co dostałem bana na TS'ie mogliście chociaż zrobić pod kanał jakiś do rozmów, a nie banować na 20min :s Boże.....

Opublikowano

Serwer zapowiada się fantastycznie. Widać, że wszystko dopracowane i serwer ma bardzo dobry plan.

Najważniejsze to, że ten serwer tworzą Arczi i Jachu, a oni wiedzą co robić.

Jednym słowem Polecam!

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Dedyk jest wyłączony więc nie działa Ci strona gdy zostanie uruchomiony Dedyka na 100% będzie działac :>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

hp do kasku to jedynie epickiego jako bon wrodzony bo niewiem poco takie kombinacje pozniej wbija nobek z innego krolestwa a ty go zabic nie potrafisz bo ma za duzo hp a walisz w niego po 7k niema sensu kombinowac .

Opublikowano

Musiałem użyć programu, aby zmienić swoje IP na Niemieckie... nie rozumiem - dwa razy odświeżyłem stronę i już nie miałem dostępu do forum.

Już wrzucam na pierwszą stronę SS'y weryfikacyjne.

Peleryny dostępne u Handlarzy jak i w Pierścieniu Teleportacji. Zmiany Bonów również można zakupić u NPC.

Zrobię i dodam więcej SS'ów za chwilę - handlarze, na start, nowe mapy, etc.

Strona główna oraz przekierowanie TeamSpeaka będzie działało tuż przed startem.

Start szacowany na ok. 17:00

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam do was pytanie dodac do Helmu HP czy nie?

Nie , niszczy to tradycję i logikę Metin2 : )

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

No jak serwer wyjdzie zaraz po poludniu to po zapowiedzi warty czasu. Jak po wejsciu bedzie tak jak mi sie wydaje ze bedzie fajny drop np. glupiego eq z niebianskich , fajny drop z metkow , nie pobugowane misje / exp to czemu by nie zostac na dluzej. Ja sie fightera nie boje ;P Podoba mi sie system ulepszen przypominaja sie stare czasy aby bylo duzo graczy.

wakow9.png
Opublikowano

Na razie polecam pobierać Clienta do czasu startu serwera, potem dostaniecie łatki do poprawnego działania, logowania, itp.

Na dniach zostanie stworzony AutoPatcher, nad którym rozpoczęliśmy już pracę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@daronian

To już chyba twój czwarty serwer na którego wbiję i mam nadzieję że nie padnie tak jak trzy poprzednie...

Dodajcie ss NPC. Biolog będzie co 1sek ? i czy będzie na serwerze "Arena PvP" ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jak zawsze server Fightera dobrze sie zapowiada i zapowiedz pro 10/10 lecz kazdy jego server nie stal nawet tygodnia ... a troche ich bylo więc nie zagram.

157326dadsa.png

Opublikowano

Contamess, to jest mój drugi serwer od dłuższego czasu na którym pomogłem. Na ostatnim koleś mnie wykiwał i zamknął dedyka, tutaj tak nie będzie!

Znajak, możesz skończyć? Myślałem, że na TeamSpeaku sobie wszystko wyjaśniliśmy. Nie będę z Tobą więcej dyskutował.

Patcher / laucher jest w tworzeniu, musicie poczekać kilka dni. Jak na razie zostaje do pobrania w pełni funkcjonalny client gry.

Księgi Umiejętności są u instruktorów po 1.000 yang - wszystko jest na pierwszej stronie zapowiedzi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Polecam! grałem wcześniej, team dość miły i pomocny (na teamspeak'u 100% kultury osobistej).

SERWER 9/10 jeden z lepszych, które teraz wychodzą! i staruje dziś około 17 (z HA rozmawiałem na TS)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...