Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z zainstalowaniem

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam problem z zainstalowaniem metina

sciagnalem normalnie potem po sciagnieciu wyskoczylo zeby zainstalowac to anulowalem bo nie chcialem na razie teraz chce zainstalowac to sie wiesza folder gdy klikam na instalke i gdy wlaczam downloadera to tak samo wlaczy sie i nic

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Pobierz ponownie Metin2 z głównej strony :

www.metin2.pl

i skorzystaj z tego poradnika :

http://www.mpcforum.pl/topic/539646-tutorialzaczynamy-przygode-z-metin2/

Opublikowano

Tym sposobem jak prezentujesz nigdy się tego nie robi, gdyż przez takie coś uszkadzasz pliki, niestety uszkodziłeś pliki.

Twoim wyjściem jest ściągnięcie na nowo Metin 2 ze strony głównej. Tylko pamietaj nie przerywaj instalacji skoro ją rozpocząłeś.

Opublikowano

sciagnalem i dalej to samo

nic nie przerywalem ani nic a tamto usunalem

caly folder sie wiesza i nic

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Czyli jak kolega wyżej to nie jest problem z grą tylko z windowsem. CCleanera nie popieram ponieważ zdarza mu się kasowanie plików od windowsa.

Najlepiej zrobić to ręcznie . Wtedy jest najbezpieczniej, mi kiedyś CCleaner skasował pliki od windowsa dlatego nie polecam one 100 % pewności nie mają.

Opublikowano

Czyli jak kolega wyżej to nie jest problem z grą tylko z windowsem. CCleanera nie popieram ponieważ zdarza mu się kasowanie plików od windowsa.

Najlepiej zrobić to ręcznie . Wtedy jest najbezpieczniej, mi kiedyś CCleaner skasował pliki od windowsa dlatego nie polecam one 100 % pewności nie mają.

Ja tam powierzam swój windows CCleaner'owi i problemów do tej pory nie mam, lecz również polecam RegCleaner 4.3.0.780 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...