Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gaming headset.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Który headset polecacie do gier. Chodzi mi głównie o fpsy typu CoD/BF. Żeby jak najlepiej słyszeć przeciwników i nie tylko. :P Jeżeli ktoś chce to tu mam stronke na której jest od ch... headsetów. (po angielsku no ale dacie rade :P ) http://www.amazon.co...headset&x=0&y=0

I jeszcze może mi ktoś wytłumaczyć czym się różnią ogólnie słuchawki? Jest tam jakaś ta ścieżka dzwięku no nie? Czy coś tam to 1.2/1,5/1.7 nw czy jeszcze inne są.

Także mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi i pzdr!

Opublikowano

No i co ,że po angielsku ? Po to chyba uczymy się obcych języków....

Ja osobiście używam Razer Chimaera, sprawują się świetnie, dźwięk jest po prostu genialny. W BF'a 3 wyśmienicie gra się na tych słuchawkach.

Mają podstawkę/stację ładowania dzięki temu nie walają się po biurku (do stacji ładowania musisz dodatkowo zakupić 2x minijack'i do mikrofonu i do dźwięku muszą być one dobrej firmy).

Jedynym minusem jest to ,że ciężko wyjąć taki kawałek obudowy ,żeby włożyć baterię GP, można łatwo uszkodzić.

Ale jeśli chodzi o słuchawki to są cudowne. Może są trochę drogie ale za to sprawują się świetnie.

Jednak prócz tych polecam Ci te (też się nad nimi kiedyś zastanawiałem)

http://www.amazon.co.uk/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-G930/dp/B003U55WWS/ref=sr_1_10?s=computers&ie=UTF8&qid=1327739945&sr=1-10

Opublikowano

Oj dzieci... Kupowanie słuchawek "Gejmingowych" to strata pieniędzy lepiej kupić dobre słuchawki firmy która robi słuchawki do muzyki AKG , Sennheiser, KOSS, Creative

5883373633_0bd61e6911.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...