Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdzie mogę znaleźć hasło do internetu? Ekhm ale od początku.

Mój wujek ma internet w neostradzie.Od niedawna ma nowy modem. Sagemcom.

Mój brat ma laptopa z wifi i z takim jakby pendrivem tylko że od liveboxa.

I gdy się chcę połączyć z internetem to muszę podać hasło. Problem jest taki że mój wujek nie zakładał żadnego hasła ale i tak trzeba je podać. Więc moje pytanie jest takie. Czy na komputerze do którego jest ten internet podłączony (czyli wujka) mogę znaleźć hasło do internetu? Prościej. Czy jest ono gdzieś zapisane?

Opublikowano

Hasło znajdziesz na livebox(tej skrzynce). Jest na niej naklejka i na niej jest kod wep. Raczej o to chodzi :). A jak nie to ktoś z nich musiał ustalac hasło, jeżeli to nie pomaga z skrzynką spróbuj wpisac 192.168.1.1 wpisz tam admin / admin i poszukaj tam szyfrowania hasłem w zawansowanych. :)

Opublikowano

No odwróć liveboxa i na dole jest naklejka na której pisze po lewej stronie Klucz WEB i to jest to hasło.

zamachyg.png
Opublikowano

Też mam livebox, i gdy chciałem połączyć się z wifi w telefonie to podałem kod wep który jest na liveboxie ;)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...