Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sponsor Pay

iskrzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak mam całkowity brak reklam nie wypełniłem ani jednej od założenia konta, a kiedy dzisiaj chciałem wypełnić wszystkie mi znikły. Zrobiłem nowe konto i ponownie to samo są ale po odświeżeniu znikają. Próbowałem już różnych sposobów na zmianę IP np. mozilla, aol, Hide ip, Sprawdzałem także konto na Lapku który ma wspólny net z moim tzw. Połączenie przez router :P

No ale tam też lipa.

Ale jak zrobię na lapku konto nowe to reklamy są i wypełniać można, a biorę to samo konto na mojego kompa to nagle znikają All reklamy....

No i w sumie nie wiem o co chodzi.

I pytanie czy mógł by mi ktoś pomóc ? :)

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

dostajesz bana na SP, to jest pewne...

jak możesz wypełniać na laptopie to na nim wypełniaj ;)

u mnie było coś w podobie, bo zanim weszły Fundsy to robiłem tyle ankiet ile chciałem, zero problemu... a jak weszły fundsy, to już od razu dostałem bana, próbując je wypełniać na moim polskim IP..... nawet do nich napisałem, ale bany u nich rozdaje jakiś tam zautomatyzowany system i oni "niestety nie mogą tego cofnąć"...............

Opublikowano

jeśli nie masz w ogóle reklam na polskim IP, to nie masz co zmieniać już na zagraniczne...

Opublikowano

czemu czyli bana dostalem za to ze probowalem wypelnic??

raczej nie za to, że próbowałeś wypełnić, może miałeś Adblock+ włączony itp.

Opublikowano

mnie zbanowali od razu na polskim IP, i to na 6-ciu kolejnych kontach..... nawet jak cię odbanują to mogą cię zaraz przy następnej próbie zbanować, obecnie żeby zarobić coś na SP, trzeba mieć trochę szczęścia na początku... i w dodatku podobno wróciły działające oferty, które znam na pamięć.... kto chce niech robi: Winning Surveys: Dodge Challenger Sweepstake oraz Hybrid SUV Sweepstake.... razem jest około 4k fundsów za nie i 15minut roboty...

Opublikowano

mnie zbanowali od razu na polskim IP, i to na 6-ciu kolejnych kontach..... nawet jak cię odbanują to mogą cię zaraz przy następnej próbie odbanować, obecnie żeby zarobić coś na SP, trzeba mieć trochę szczęścia na początku... i w dodatku podobno wróciły działające oferty, które znam na pamięć.... kto chce niech robi: Winning Surveys: Dodge Challenger Sweepstake oraz Hybrid SUV Sweepstake.... razem jest około 4k fundsów za nie i 15minut roboty...

1. Nigdy mnie nie zbanowali ma polskim.

2. Odbanować odbanowanie ? To robi automat, który w dodatku jest lekko mówiąc uszkodzony.

3. Szczęścia ? Jeżeli umiesz to robić to nie ma w tym nic trudnego.

4. Może dlatego, że oferty są odnawialne ?

Opublikowano

1. Nigdy mnie nie zbanowali ma polskim.

2. Odbanować odbanowanie ? To robi automat, który w dodatku jest lekko mówiąc uszkodzony.

3. Szczęścia ? Jeżeli umiesz to robić to nie ma w tym nic trudnego.

4. Może dlatego, że oferty są odnawialne ?

1. To masz farta

2. Chciałem napisać "przy następnej próbie zbanować", pomyłka

3. Szczęścia na początku, żeby nie dostać bana, dalej jest git.

4. Chodziło o to, że mogą wyłączyć dane oferty...... (nie SP, "dostawca")

Opublikowano

To sobie podyskutujemy :)

1. Nie mam farta, to Ty masz pecha. Mam ok.10 ludzi, którzy prężnie robią oferty i bany ich omijają.

2. Ok.

3. Nie mam tego problemu.

4. BF nie ogranicza ofert SP, nie blokuje ich.

Opublikowano

To sobie podyskutujemy :)

1. Nie mam farta, to Ty masz pecha. Mam ok.10 ludzi, którzy prężnie robią oferty i bany ich omijają.

2. Ok.

3. Nie mam tego problemu.

4. BF nie ogranicza ofert SP, nie blokuje ich.

OK :)

1. Ok, miałem tak samo, zanim wprowadzili Fundsy

2. Ok.

3. Ok.

4. A ja nie mówiłem o BF, tylko o tych, co płacą SP za to, że wyświetla ich reklamy (SP musi mieć z tego korzyści)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...