Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FishBot - Problem z Surą

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Otóż od 2-3 dni ustawiam dwa FishBoty, gdy siedzę przy komputerku... Jednocześnie Sura 46 LvL Wędka +4 i Szamanka 30 LvL wędka +3... I ostatnim razem zauważyłem, że szamanka łowi o wiele więcej niż Sura... dzisiaj FishBot chodził jakieś 2 Godziny... Szamanka 4 małże, a sura żadnej... Czym to jest spowodowane... W ogóle szamanka wiecęj łowi rybek niż Sura... Z góry dziękuje Exibit : )

Opublikowano

no to widać pech szamanka ma szczęście inaczej tego nie da sie wytłumaczyć chyba ze ma inne czasy lub cos innego

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ja mam mały problem, ponieważ dostałem 3 dni z rzędy bany na 3 konta... czym to jest spowodowane ?? mam zablokowanego HS. młowie w m1 .... Bota chodzi jakieś 1,2 po czym podchodzi GM bo już raz miałem taką sytuację i ban ;/

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

Po pierwsze te konta były powiązane, tzn. przekładałeś coś z jednego na drugie(np. małże). Po drugie, skoro pilnowałeś i podszedł GM, a nic nie napisał, zapewne chciał Cię sprawdzić i spisał nick, podzielił się nim z wyżej postawionymi osobami(GA), ci z kolei zaglądnęli do logów, które dały im wyniki, jak łowisz(tzn. ciągle ten sam czas zakładania i wyciągania, nie jest możliwe, żeby przez 1 h ktoś w idealnie równym czasie w milisekundach zarzucał i wyciągał wędkę. Często zdarza się, że GM nie chce się robić zgłoszenia i sprawdzania, to po prostu pisze do Ciebie i czeka na odpowiedź w krótkim czasie, ale kiedy GM będzie widywał Cię codziennie, jak łowisz, to w końcu Cię sprawdzi. Mogą wystąpić też przypadki, że GM'om będą donosić typowi konfidenci, np. "ta osoba łowi już ponad miesiąc 10 h dziennie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...