Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Darmowe Kody MP7A1 i Famas RED

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydały mi się bardzo Ci dziękuję

:)

Lecz mam jeszcze małą prośbę

:D

Czy ktoś z was nie zna kodu na jakąś sniperke ? ;x

Albo dual baretty ? ;D Jak tak to proszę o pomoc :>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Nie ma to jak darmowe promo od G1 ;p Widać że stracili dużo graczy a co za tym idzie pieniądze, więc posypały się unbany i dal darmowe promo ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

A do kiedy te kody będą aktywne ?

@Down, bo transfer mi się odnowi 16 lutego .. i muszę czekać i nie wiem czy będzie jeszcze możliwość ich używania.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

Czemu jak próbuję się zalogować na gamersfirst to wyskakuje: Login error, ale podaje dobry login?

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

@2UP Na przeglądarce Firefox lub Chrome są częste bugi, radzę skorzystać na czas logowania i załatwiania spraw z G1 przeglądarkę IE.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP

Do kiedy te kody na fams red i mp7 są aktywne ? Bo ja 16 lutego mam dobry transfer i bd grać w WarRock'a ale nie wiem czy kody bd jeszcze działać ...

1325621825-U261344.png
Opublikowano

@UP

Do kiedy te kody na fams red i mp7 są aktywne ? Bo ja 16 lutego mam dobry transfer i bd grać w WarRock'a ale nie wiem czy kody bd jeszcze działać ...

Tego nikt nie wie. Ale jak działają juz 2 tygodnie to można przypuszczać, że około 2 lub 1 tygodnia jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...