Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]MPC FORUM-Dostałem bana na IP?

PaTrOL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :) piszę z kolegi komputera.. na moim komputerze nie mogę wejść na stronę mpcforum.pl

wyskakuje takie coś:

Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

i nic :( i tak ciągle...

wie ktoś jak to odblokować lub zostać odbanowanym... bo nie wiem co to jest

pozdrawiam i czekam na odp.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

na forum nie mogę wbić.. mam firefoxa.. na explorer tez nie mogę wbić... :( nie wiem czy to wina neta jak all stronki dzialają.

Opublikowano

@ 2x up

@up

ale ja tak pierwszy raz mam.... a to mam od ok.18 godzinki -,-

Opublikowano

MPC ma przeciążenia, zobacz ile osób jest na forum, Ci z wolniejszym internetem mają lipę, bo mają okrutne lagi i czasem nie mogą wejść wgl na stronkę.

Opublikowano

Sprawdź czy aby na pewno dobrze masz ustawione połączenia, poczekaj aż na MPC będzie siedziało około 300 userów i wtedy spróbuj, napisz jeśli się powtórzy.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

ok :) juz moge wejsc.. zamknac temat..

Opublikowano

nie zamykac tematu -,- znowu tak mam... nawet w nocy(2-4 godzina) nie mogę wejść:( ten sam błąd.. kurde ! co jest? z innych przeglądarek tak samo.. moj kolega ma slabszego neta niż ja i kompa o wiele i na loozie może wbijać ile chce... neta ma z tej firmy też co ja...kurde denerwuje mnie już to... ! naprawde nie wiecie co moze byc przyczyna? bo all stronki dzialaja.. oprocz mpc -.o

miałem tak bodajże od 27 stycznia :( 2 dni już tak mam...

(PISZĘ Z KOMPUTERA KOLEGI)

Opublikowano

pomoże mi ktoś? teraz udało mi się wbić akurat ale i tak zaraz bede mial blad napewno.. jak to naprawic? nie wiem co jest.. ja tylko tak mam.. moj kolega ma gorszego neta i kompa i mu chodzi jak miod :(

napisze ktos czemu tak akurat JA MAM !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...