Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce poruszyc pewna kwestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm. Reklama for serverów?

Boicie się for serverowych, nawet na hamachi - po 5 użytkowników? Banujecie każdego, który poda link do google.pl - zmniejszy to ilość klikanych reklam? (:OO)

TYSIĄCE innych for nawet o takiej bzdurze by NAWET NIE POMYŚLAŁO, załóżmy -

CraftSite(Przepraszam, zbanujeciei mnie), i inne.

KOMERCHA totalna? I nie mam zamiaru zachować do siebie pretensji, ponieważ mam pytanie-

O CO TU CHODZI?!

A banujcie mnie i teraz, ale to jest chorę.

Opublikowano

Regulaminy nie odpowiadają tym, którym nie leży to w interesie. Tobie się nie mieści w głowie dlaczego nie można dawać linków do for serwerów, a np taki Czitek smuci się, że nie można mieć cycków w sygnie.

Nie da się wszystkim dogodzić, ale linki do for można wrzucić w grze, co za problem?

Opublikowano

Sam kokosz przy wywalaniu prefixów w Metinie Sierdził że Nikt nie czyta regulaminu więc po co preixy.

Więc Moim zdaniem powinna zostać wprowadzona samowolka "Róbta Co chceta" :D

Opublikowano

Korzystając z MPC Forum, akceptujesz ten regulamin, jeśli Ci on nie odpowiada, nie korzystaj z tego forum.

Takie są zasady, jeśli każdy mógłby tutaj zamieszczać reklamy swoich for, to co dziesiąty temat dotyczyłby reklamy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Korzystając z MPC Forum, akceptujesz ten regulamin, jeśli Ci on nie odpowiada, nie korzystaj z tego forum.

Takie są zasady, jeśli każdy mógłby tutaj zamieszczać reklamy swoich for, to co dziesiąty temat dotyczyłby reklamy.

Nie chodzi o reklamowanie swoich for, tylko umieszczanie linków do for serwerów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dla przykładu serwer x, ma froum y i nie może on podać na forum linku do swojego forum czyli y, bardziej się nie da wytłumaczyć nie podajac konkretnych nazw xD

Opublikowano

a po co ci linki czy dokładne adresy, myśląca osoba wpisze nazwę tego co szuka w google i znajdzie w kilka sekund

jakby każdy mógł podawać kiedy mu się chce linki , adresy czy reklamować to dopiero zrobił by sie bałagan praktycznie w każdym dziale

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...