Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór następnego czołgu

Kub@S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w wota gram od niedawna, teraz mam wybór między czołgiem a-20 a t-28 gram bez premki. T-28 moim zdaniem lepszy, ale chciałbym pobawić się w grze t-34 więc krótsza droga do niego wybierając a-20. Teraz pytanie czy jakbym wziął a-20 to bym szybko zarobił na t-34, czy wziąć t-28 a kiedy będę już miał więcej kasy to zakupić t-34

Opublikowano

Za 400k kupisz na spokojnie oba ;]

Odblokuj 57mm zis na t-28 kup t-34 i zarób na kw ;]

T-28 przed nerfem he był jednym z najlepszych 4tych tierów[w sumie to jest nadal] . Dwa świetne działa 57mm zis i 85mm hałbica. Sporo razy mi niespodziankę zrobił.

Jak doskrobiesz się do kw/t-34 bez problemu zarobisz na drugi.

Opublikowano

nie ma co się bawić t-28 to jest mega chujowy czołg, szedłem tą drogą w becie (t-28->KW i itd) o dupe potłuc jedyny plus to taki że na KW super się kase nabija, teraz ide przez a-20 i itd, obecnie mam t-34/85 i juz prawie t-43 :> i moim zdaniem dużo lepsza droga.

Opublikowano

t-28 to najlepszy czołg czwartego tieru, wiec chyba nim nie grałeś na poważnie albo jesteś newbie.

Dziwne, ja zapamiętałem ten czołg jako najgorszy jakim grałem. Ten papierowy pancerz i nie duża prędkość ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

A czego Ty się spodziewałeś na czwartym tierze? Ma świetne działo i do tego jest szybko. Najgorszy był i jest Lee :)

Opublikowano

Podstawowe pytanie. Jaki masz styl gry?

Jak wolisz ciężkie z dużym powerem to weź T-28 jak wolisz szybkie średnie z papierowym pancerzem to A-20. Wszystkie drogi są dobre, zależy od twoich preferencji.

Albo dojdziesz do twardych Isów albo zabójczego T-54.

W każdym razie KW jest chyba najlepiej zarabiającym czołgiem w grze!

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...