Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl](Global) Metin2 Monster NoAttack

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Glownie o to, ze moby jak do nas podchodza stoja tylko wokol postaci i nie ma efektu wizualnego bicia, przez co postac nieraz sie blokuje albo jest omdlewana, czasami daleko odrzucana przez co mozna dednac. Modyfikacja daje tez efekt przy waithacku, zdecydowanie szybciej mozna ucib potworki niz bez tej modyfikacji.

Nalezy pamietac ze obrazenia sa zadawane przez potwory, poniewaz jest to zapisane na serwerze gry.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Myśle że dobre by to było do np. bicia rip'ka.. ten haczek + n. o. m z konia i rozwalasz go w rekordowym czasie ^^

Opublikowano

Czyli np bije pająka a on mnie nie może otruć ?? Jeżeli nie to opisz o co chodzi z otrzymywaniem tych "efektów"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W weekend postaram sie dodac inny index, bo to chyba on jest przyczyna tego ze niw widac wierzchowcow (ja mam nowy zmodyfikowany a tutaj jest stary niekompatybilny z nowym patchem).

Misiekantos253

Opublikowano

Wierzchowce sa w oddzielnych plikach, w root jest tylko informacja. A to ze nie dzialaja to jest spowodowane tym ze w indexie jest zle nazwany patch z wierzchowcami.

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@groky02

Jaki wpis dodać do indexu,żeby client wczytywał pliki monster_noattack? Chodzi mi o to,żeby dodać tę modyfikację do clienta serwera,na którym jest full nowości,a z Twoim indexem client się crashuje przy wczytywaniu (po wyborze postaci).

Założyłem temat,ale nikt chyba nie jest mi w stanie pomóc :/

http://www.mpcforum.pl/topic/577293-problem-indexmonster-noattack/

sygnampc.jpg
Opublikowano

Jednak przestanę się w to bawić,wpis do indexu dodany,pliki .eix/.epk siedzą w folderze pack,a mobki nadal mają animacje ataku...nie wiem co jest nie tak. Próbowałem to zrobić na cliencie xenoxmt2,co z resztą widać jeśli wejdzie się w temat,do którego link podałem 2 posty wyżej. Szkoda...

sygnampc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...