Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znow To Samo

dok42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna mnie to juz denerwowac-.-' Wyłaczyłem kompa na noc z rana wstje chce sie lognac a tu wyskuje error ze wykorzystano limit.o.O

Opublikowano

Ja też tak mam czasami :P Jedyne wyjście żeby tego nie było to wyłączać kompa przed godziną 00:00 lub zostawić kompa włączonego 24/7 tak jak ja :D

Sig.png

Opublikowano

Lol wyłaczyłem przed polnoca i nic-.- I nie bede kompa zostawiał na 24/7 Hmm jakby ktos mógł napsiac do nich maila albo na pm napisac. i sie spytac czy maja zamiar z tym cos zrobic. To byłbym bardz wdzieczny.

Opublikowano

Nie licz na odpowiedź. Mu ukradli konto jak jeszcze nie było systemu do odzyskiania pasów i się do nich dobijałem miesiąc jak nie wiecej. Rezultat? 0 odpowiedzi. Zmień hasło do bota może ktoś Ci się wbija na konto.

sygna1o.jpg

Opublikowano

nie mozliwe ze nikt sie nie wbija na konto bo HID sie sam nie zmienia. Jak dzielisz z kims konto to zmien pasy i nei podawaj nikomu (wspolnikowi tez) przez 1 dzien i zobacz po nocy czy bedzie to samo.. Wystarczy ze wpolnik raz wlaczy na innym kompie jak ty jestes offline (po 0.00 ) i musisz czekac 24h

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...