Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Exp

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma pytanko malutkie. Co sie bedzie lepiej opłacało w event grać quarantine regen 5 rund, czy nemesis extreme bo jak zalozylem 300% expa to ladnie wpadlo ok 1500 na nemesis

Opublikowano

Według mnie teraz najlepiej grać Nemexis HQ na Extreme na platku z exp i gp passami z dobrym teamem, mniej nużące od QR i za przejście dostaje się Gold Ninjato.

BTW. Prefiks...

Opublikowano

Jak masz naprawdę ale to naprawdę ogarnięty team który wie

jak robić powerlvl i nie dostać bana to w 2-3min masz po 600-700exp :] na QR 5rund używając 40% exp pass

a na nemexis jeszcze nie ma "pro" składów i jest lekki nieogar :D

Ja stawiam na QR! Może za jakiś czas ludzie zaczną w nemexis nakurwiać jak w DT i się składy rozkręcą :]

sygnayr.png
Opublikowano

no niestety nie mam takiego teamu i nie wiem jak robic pwr lvl. Jak zalozylem 200%+100% to wpadlo mi ok 1500 expa to jak bedzie event to bedzie 300%+200%+30%+100% czyli ponad 3k expa :D. Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo foze bylem drugi zawsze pierwszy czyba ze jakis z minigunem chodził. Ile tak średnio trwa 5 rund na QR a ile trwa trybg extreme na nemesis

Opublikowano

no niestety nie mam takiego teamu i nie wiem jak robic pwr lvl. Jak zalozylem 200%+100% to wpadlo mi ok 1500 expa to jak bedzie event to bedzie 300%+200%+30%+100% czyli ponad 3k expa :D. Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo foze bylem drugi zawsze pierwszy czyba ze jakis z minigunem chodził. Ile tak średnio trwa 5 rund na QR a ile trwa trybg extreme na nemesis

Mi przejście Nemexis HQ na Extreme zajęło mniej więcej 20min, jeszcze nie wszyscy ograniają ;). 5 rund na QR z dobrym teamem w ok. 5min można się wyrobić, a najlepiej zrobić rooma na hasło, zaprosić znajomych i wtedy będzie szybciej, byle by nie za szybko, żeby nie było abnormal^^.

Opublikowano

no własnie trzeba mieć tych znajomych, bo z moich to nikt to w ta gre nie gra

a jeszcze jestem w jakims angielskim klanie i sie z nimi nie dogadam

Opublikowano

20 minut? ja przechodze w 10 min na platku. Tam kazdy ma speca i biegnie prawie ciagle sprintem. Ja stawiam na nowy ft.

@L3xXuSeK

Chyba cie w grze spotkalem. Gralismy razem ten nowy ft zawazyles mnie?

beznazwygr.png

Specjalista
Opublikowano

podczas eventu zdecydowanie QR do 5 rundy z exp passami 100%, jeżeli dobrze egarniasz to masz mega expa

a najlepiej 40 min przed zacząć bombing runa z exp passami i wtedy można ogarnąć mnóstwo expa (bo skończymy podczas eventu)|

a potem na platyne i QR do 5 (jeden minus że ciężko się wbić na platyne, trzeba refreshować ciągle)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...