Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem zbanowany z powodu dziecka

mamoniusz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Moje oryginalne konto OjciecMamoniusz zostało zbanowane przez dzieciarnię i z powodu dzieciarni. Zostałem zbanowany z powodu wklejenia linku do "STRONY Z TROJANEM!!!", człowiek który napisał że na tej stronie jest trojan musi być zdrowo pierdolnięty i mieć ze 13 lat.

Ta strona to nic innego jak stary 4chanowy żart: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rickroll

Przykro mi się robi jak patrze na dzieci krzyczące "TROJAN ! TROJAN !" ale mam dość już tego forum, znalazłem o wiele wiele lepsze forum (anglojęzyczne) dotyczące cheatów do gier, i tam przynajmiej widać coraz to nowe rzeczy, a nie tak jak tutaj po prostu kopiowane z innego źródła.

Życzę wam aby na waszym forum było o wiele więcej dzieci niż dotychczas, i aby w każdym temacie było przynajmiej z 20 błędów ortograficznych. Zaraz zaraz.. przecież już tak jest !

Ssijcie, pozdrawiam.

Opublikowano

Jest tych " dzieci " ... jeśli dostałeś bana to słusznego, bo jakby Admin nie sprawdził pliku/strony i zbanował by Ciebie nie słusznie, powinien być ukarany!

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jakoś na 4chanie ta strona też była wiele razy sprawdzana, i żadnego trojana nie wykryli. SUPER ADMINI pewnie sprawdzili ją za pomocą programu antywirusowego i wielcy znawcy..

Opublikowano

Jakoś na 4chanie ta strona też była wiele razy sprawdzana, i żadnego trojana nie wykryli. SUPER ADMINI pewnie sprawdzili ją za pomocą programu antywirusowego i wielcy znawcy..

Albo wgl. jej nie sprawdził, bo wiesz ... z nich są lenie;p

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

taa... na 10 antywirusach - trojan, malarye itd... to się nie dziwie. nie zdążyłem dać scr z innych anti.

/edit. Po 1, nie mam 13 lat ^ ^.

po 2. papapa. nikt cię tu nie trzyma

76561198034810506.png

Opublikowano

Czytając co piszesz, to wygląda na to że ty jesteś dzieckiem. Bo powiedz mi po co piszesz o tym, skoro na innym forum jest lepiej, jeżeli tam jest lepiej to idź im się wyżal, a nie będziesz nam tu pieprzył jak to gardzisz Adminem i nie zgadzasz się z decyzją. Wygląda na to że zasłużyłeś. Tak jak pisałem, jeśli tu Ci się nie podoba to idź na te swoje forum, nikt nie będzie płakał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...