Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Promocody

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy są jakieś promocody do wr takie free? Bo nie mam kasy kupować itemów i mam tylko 1 g1 ponieważ wydałem sporo na różne bronie które się skończyły jak by ktoś miał coś niech pisze dam BIG LIKE ;D.

//Nuuu, nie prosimy o promocody ||Epean

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na razie nie ma żadnych darmowych promocodów.

Sam nie posiadam żadnego 'code' więc nic nie mogę ci dać;]

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

aha a znalazłem orginalną płyte do wr :D i mam kod do premium ale ten kod nie działa a jak napisze do nich ticeta z tym kodem to jest możliwość dostania premium z kodu?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Lol o.O To WR był w wersji płytowej?? :O Myślę że pomimo to premki nie dostaniesz, bo kod ten zapewne jest przestarzały. Nie wykorzystałeś i tyle :)

Opublikowano

w tedy nie wiedziałe co to jest wr mam tą grę z 2 innymi grami i demówkami na płycie z gazety click.Szkoda zmarnował się kod ahhh pech

@down chodziło mi żeby przesłał pw

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Witam mam pytanie czy są jakieś promocody do wr takie free albo jak ktoś ma jakieś niepotrzebne to czy da?Bo nie mam kasy kupować itemów i mam tylko 1 g1 ponieważ wydałem sporo na różne bronie które się skończyły jak by ktoś miał coś niech pisze dam BIG LIKE ;D.

Nie ma na razie żadnych promocodó było warrock4life co dodawało medic box dual berrets i coś jeszcze no ale on nie działa

b.t.w

14.

Zakaz umieszczania promocodów na forum (nie tyczy się to darmowych dla wszystkich). Jeśli ktoś ma promocode niech da drugiemu na pw a nie zaśmieca forum. Za niestosowanie sie Warn 5% i ban na 3 dni.

Więc jeśli chciałby mu ktoś dać to tylko na pw nie tutaj ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dzięki spr promo a jak będą mi działać to daje wam like ;D

Wielkie thx idę testować i daje like

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@ref @up koledzy u góry podali kody więc nie lepiej było by zrobić cytaty?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

@ref

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...