Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp w grocie 81 Mentalem

wiater454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Posiadam Mentala 81 lvl silne P, Duchowe P, Tąpek G1, Walnięcie G3 Poli na P

W moim eq Jest :

Stal +8 1k hp, 15 miecze, 10 do pż, 10 strzały, 5 do pe. KD : Speeda, Uniku i Uchyłki +4

Żal +7 sr 30 kd standardowe do expa

Bojowy +9 (nie ma opcji przerabiać bo chcę go dla bodego 75 jeszcze trzymać ) 20 diably, 8 sila 3 kryt 8 omdlenie i 1 nie istotny

Maska Strachu +8 20 na diabły, reszta mało istotna

Sokół +9 NNO, 20 Grota, 6 blok, 12 inta i jeden lipny

Kozaki Glorii +5 2k pż, 10 kryt, 5 omdlenie, 5 spowolnienie, 10 abs na miecze

Naszyjnik z Nieb. Łez +9 2k pż, 10 miecze 6 strzały 15 sztylety 20 reg pe

Bransoleta z Nieb. Łez +9 2k pż, 10 grota, 10 dt, 5 szycie, 10 na ogień

Buffka 75 lvl :

Pomoc Smoka - G9 (43,2%)

Błogosławieństwo - G1 (38,4%)

Odbicie - G1 (39,1%)

Dowodzenie - M9

Gdzie takim wojownikiem najlepiej expić? Wiem, że Atlantyda, ale pytanie ... 1 czy 2?

Który spot byłby najlepszy? Expić na poli, czy raczej nie ?

Jakieś dopalacze zrobić?

Proszę o Odpowiedzi :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W Atlantydzie V2 nie wiem czy dasz radę , ale w V1 na Seatou na pewno. Expić na Poli Ci się opłaca , chyba że dajesz radę z konia. Jeżeli będziesz expił na Poli załatw zbroję 2k HP 10 do pż , żeby podczas walenia ich samo dochodziło Ci HP. Exp w Buffach bez pt , żeby szybciej expić. Załatw duży ABS na strzały i trochę % na odbicie/blok ciosów i będzie dobrze.

Opublikowano

W Atlantydzie V2 nie wiem czy dasz radę , ale w V1 na Seatou na pewno. Expić na Poli Ci się opłaca , chyba że dajesz radę z konia. Jeżeli będziesz expił na Poli załatw zbroję 2k HP 10 do pż , żeby podczas walenia ich samo dochodziło Ci HP. Exp w Buffach bez pt , żeby szybciej expić. Załatw duży ABS na strzały i trochę % na odbicie/blok ciosów i będzie dobrze.

W AV2 bez poli na tych początkowych spotach radzę sobie bez problemu bez poli i wszystkich dopalaczy..

Lepiej by mi było kombinować bez poli bo marmurki teraz są w cenie a mam kilka postaci na utrzymaniu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co mu odbicie? mysl troche a ta stalka co ja ma calkowicie mu starcza. Idz sobie do 2 exp na poli i kup rekawice zlodzieja

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Hmm.. Całkiem ładnie ściągam calutki spot w AV2 na pierwszej komnacie, lecz czasem uda się umrzeć. Wtedy mogę dać rozpocznij w mieście będę obok buffki i nie stracę expa :)

Jednakże proszę o dalsze wypowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No chyba kpicie sobie. Czytać nie umiecie? W atlantydzie na koniu, lub z poli? Żarty stroicie? Trochę źle, że masz silne P, ale da się żyć. Bij normalnie, załatw sobie poty na szybkość ataku i dłonie i szycia i masz lajt.

Opublikowano

Polecam isc na magistry exp leci spoko ja wlasnie expie tylko ze mam 95% na diably wojem body bez poli

21f0dgn.jpg

Opublikowano

A ja powiem że dobrym spotem dla Ciebie powinien być spot mieszany w Grocie V1 , gdzie są golemy , i setao , normalnie expi sie tam do 86 lv , ale jeśli to Ci nie wystarczy to próbuj na pierwszych spotach w v2 , ewentualnie exp z kolegą ( nie wiem czy nie będzie dobrze kolegom :D ale mniejsza o to :) )

Nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem było by zamiana/kupno trutki :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Podejrzewam że na 1 spocie w AV2 radę byś dał chociaż nie koniecznie. Z mojej strony proponuję udać się do AV1 na sam koniec, czyli do wejścia do v2 jrak grałeś na priv. Tam są też setaou małe grupki także z pewnością dasz radę :)

Opublikowano

A ja powiem że dobrym spotem dla Ciebie powinien być spot mieszany w Grocie V1 , gdzie są golemy , i setao , normalnie expi sie tam do 86 lv , ale jeśli to Ci nie wystarczy to próbuj na pierwszych spotach w v2 , ewentualnie exp z kolegą ( nie wiem czy nie będzie dobrze kolegom :D ale mniejsza o to :) )

Nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem było by zamiana/kupno trutki :)

Chcieli mnie wyexpić, ale ja nie zamierzam robić problemu :)

Sam się pomęczę.

Mam trutę +8 31 sr, tylko ja wale z buta i jak w bojowym mam 20 diably 8 sila to wszystko leci na ducha i walniecie :)

Podejrzewam że na 1 spocie w AV2 radę byś dał chociaż nie koniecznie. Z mojej strony proponuję udać się do AV1 na sam koniec, czyli do wejścia do v2 jrak grałeś na priv. Tam są też setaou małe grupki także z pewnością dasz radę :)

Ja napisałem, że spokojnie biorę 1 spot w AV2 ;p

Grałem na Priv, ale na PLu miałem 87 szamana, więc troche grote znam :) Szkoda, że Banned :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...