Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini--Mini--Mini--Tut] Jak biegać sprintem podczas celowania

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.! Zacznę od tego, ze nie miałem pomysłów na tuta, lecz dalej myślałem i myślałem.. I wpadłem na coś takiego ;p

Może większość z was już wie jak to zrobić, lecz początkujący mogą nie być w to obeznani.

W tym temacie pokażę wam jak biegać Sprintem z włączonym celownikiem broni.

Na początku musimy posiadać jakąkolwiek broń, która posiada celownik.

Następnie włączamy sprint, i klikamy PPM ( Prawy Przycisk Myszy ).

Jak widać w dolnym lewym rogu, wytrzymałość na spada, co oznacza że biegamy na sprincie, a celownik mamy nadal włączony.

Dodam, iż poprzez bieganie na sprincie, jak i na normalnym biegu celność jest taka sama!

To na tyle.. Mam nadzieję że się nie pogniewacie że nie dałem niczego lepszego.. :<

Pozdro, HackMaster3!

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No przeciętny ten tutek ponieważ sam o tym nie wiedziałem :D a mówiąc o "Przeciętny" to trochę skromny ten tutek mogłeś dodać SS a wg to wszystko związane z "Tutami" piszemy tutaj proszę o przeniesienie ;)

[url="http://www.mpcforum.pl/forum/473-tutoriale/"]http://www.mpcforum.pl/forum/473-tutoriale/[/url]

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

-.-

Nie róbcie takich tutów które są oczywiste i jasne... Każdy wie jak używać sprintu.

Jak dla mnie temat zbędny.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ja jebie. Mam nadzieję że następny tutek będzie o tym jak zalogować się do gry :) Piszę po raz kolejny: nie obniżajcie poziomu poradników na MPCforum. Na pewno -5% za ,,takie coś" nie dostaniesz. Tak samo lajka :P

PS. VideoTut to rozumiem, ale taki zwykły.. Porażka..

Opublikowano

-.-

Nie róbcie takich tutów które są oczywiste i jasne... Każdy wie jak używać sprintu.

Jak dla mnie temat zbędny.

Czytaj uważnie..

Ja jebie. Mam nadzieję że następny tutek będzie o tym jak zalogować się do gry :) Piszę po raz kolejny: nie obniżajcie poziomu poradników na MPCforum. Na pewno -5% za ,,takie coś" nie dostaniesz. Tak samo lajka :P

PS. VideoTut to rozumiem, ale taki zwykły.. Porażka..

Oj oj.. Już nic napisać nie mogę? I czy koniecznie musi to być na zdjęcie %?

Jeśli chcesz, mogę zrobić videotuta.. W końcu zajmuje się nagrywaniem..

@down Jutro to nagram.. Teraz mam kilka rzeczy do zrobienia i jade na nocke z kumplami ;d

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Pisać poradniki możesz, ale po co takie banalne ;) Nie rób nic na siłę. Każdy kto ma broń z celownikiem, kapnie się jak to robić :)

PS. Czekam na tego Vtuta :D

Opublikowano

Nic nowego nie usłyszeliśmy :)

No ale cóż, ruszył się aby coś napisać, może komuś się przyda :))

..

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...