Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(POMOCY)

Keasr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zrobić music packa do pewnego servera żeby przyjemniej się grało wgrałem pliczki podmieniłem muzyke z płyt no i mam problem ponieważ gdy włączam grę pojawia się czarny ekran i wszystko się aktualizuje chociaż wyłączyłem force update potem włącza się normalnie ale niema już tej muzyki !!!

Wiem że trzeba pliki od muzyki wrzucić w grze kiedy będzie włączona ale trzeba robić to ciągle więc pytam czy istnieje sposób zablokowania takiej aktualizacji ? i oczywiście nie blokując sobie zarazem gry na multi-player ?

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Coś musiało Ci się popsuć przez podmiane, lub coś Ci blokuje. Jak ja miałem czarny ekran to miałem dwa problemy do naprawy.: Karte Graficzną oraz później zapora blokowała mi jave -.-. Może to pomoże :)

Opublikowano

Coś musiało Ci się popsuć przez podmiane, lub coś Ci blokuje. Jak ja miałem czarny ekran to miałem dwa problemy do naprawy.: Karte Graficzną oraz później zapora blokowała mi jave -.-. Może to pomoże :)

Źle mnie zrozumiałeś gra działa tylko przy włączaniu przez chwilke pokazuję się czarny ekran i gra się updatuje a potem niema muzyki MOJEJ i się pytam jak to wyłączyć

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...