Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trundle- opłaca się kupić ?

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co sądzicie na temat Trundle ? Mam zamiar go kupić i nie wiem czy się opłaca. Jakie są jego wady i zalety ? Gdzie grać tą postacią ? Proszę o opinię. Lecą "lajki"

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Ogólnie jest to postać tylko do jungli bo na lanie zjadaja go jak chcą. Ma dobre ganki dzięki OP slowowi i głazowi :) .

@Down

Trundle ma lipe na lini musi mieć jakiegoś champa z stunem + to że ma mały dmg w early .

Opublikowano

Ostatnio grałem normala i byłem na topie we dwójke z jakimś gościem (nie bylo junglera) i byl Trundle. Nie szło nam za dobrze, było dośc trudno.

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

są lepsi od niego. trundle ma dobre gangi i jungle, ale w lane łatwy do pokonania.

dobry w early, ze względu na dmg, ale później leży.

Opublikowano

Jak podoba się tobie ta postać to kup nie pytaj się innych bo każdy widzi w postaci inną wadę i zaletę.

Opublikowano

@MefJuX7 Tak tyle że gram w LoL'a od połowy wakacji i jeszcze go w rotacji nie było , więc nie grałem.

Opublikowano

trundle jest dziwna postacia. nie gralem nim ale ludzie maja zmienne staty , raz jest feederem raz calkiem niezle mu idzie ja jednak sadze ze nie ma sensu go kupowac bo za nieco wieksza cene (nawet za mniejsze) kupisz duzo lepsza postac

Opublikowano

Zniechęciliście mnie :(

Opublikowano

Ja nim NIGDY nie junglowałem.Na lini radze sobie świetnie zarówno z kimś jak i na solo lane ;)

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Wg mnie to slaba postac - kazdy ma swoje zdanie wiec nie piszcie mi tu swoich zali ze trundle to pro elo postac czy cos w tym stylu moze i dla kogos jest dobra ale dla mnie nie.

Opublikowano

Wg mnie to slaba postac - kazdy ma swoje zdanie wiec nie piszcie mi tu swoich zali ze trundle to pro elo postac czy cos w tym stylu moze i dla kogos jest dobra ale dla mnie nie.

Argumenty? Grałeś tą postacią na tyle, aby tak sądzić? Pewnie zagrałeś 2-3 razy, może tylko raz i zamierzasz oceniać go?

Trundle'a opłaca się kupić, jeżeli ma się jakąkolwiek wiedzę o jungli. Ta postać w early może być dobra na lane'a dzięki Q, ale w late robi się słabsza. Trundle only jungle.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...