Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Uruchamiane CA

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .mam problem z combatem otóż gdy uruchamiam go to klikam w Game start i nic i antiwirus wykrywa mi go jako ttrojana co mam zrobić?

Pomocy!!

Dam 5 i + osobie która mi pomoże.

Opublikowano

Albo, jak Ci zależy to odinstaluj bo mi norton wirusa wykrywal i go usunolem ; )

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

no też mam nortona ale mam starszego brata i on raczej nie odinstaluje go, a da sie cs jeszcze zrobić?

Opublikowano

No ja nie mogłem nic z nortonem zrobić na laptopie nawet po wyłączeniu blokował nadal to go wywaliłem i sobie gram.

Może namów brata na innego antywirusa.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

No to dodaj sb go do wyjatkow.

Jezeli nie pomoze no to np wylaczaj go na 10 min wlacz gre i wlacz antywirka i nie bedzie nic wykrywal.(ja tak robie)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie rozumie cie

Chodzi ci o to czy gdy wyłączysz nortona to on nie będzie chronił twojego komp,czy o to gdy go wyłączysz to ca zacznie ci chodzić?

Opublikowano

Wyłącz na 10 minut swojego antywirusa.

Lecz ja dawniej miałem Nortona i nic mi nie wykrywał więc w tych plikach rzeczywiście może być wirus.

Ściągnij od nowa CA.

Opublikowano

ale teraz wyszła aktyalizacja i aktyalizuje wychodzi ze ukończono a jak włączam ca to dalej sie włąćza aktualizacja ,i jednak mój brat dał sie namówic na nod32.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...