Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf bc2

znakisadodupy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczałem grac w bf'a od wczoraj i mam pewien problem. Praktycznie nie moge nikogo zabic, nawet jesli ja ze snajperka z przyblizeniem 12x ledwo co widze asaulta, to on mnie zestrzela z karabinku... Pytanie czy jakk np. ktoś jest blisko, to czy używac celownika(ppm) czy po prostu bez ppm w niego strzelac( a wtedy chyba jest niecelnie). Czy celować w głowe z bliska czy celujac wiecej ammo strace niz zyskam? Dodam, że wczesniej gralem w warrocka i byłem bardzo dobry, wiec celowac umiem, ale bf to inna bajka. Rozrzut jest wiekszy. Czy jak ktos jest blisko, to kucnac i strzelac czy ruszac sie na boki strzelajac? Przepraszam za skladnie zdan, ale nawet nie przeczytalem tego co napisalem, a zwykle duzo błedow popełniam;p. Prosze o odpowiedź jakiś dobrych graczy

10 more

Opublikowano

Warrock, a Battlefield- tych gier nie można porównywać.

Są to 2 różne typy gry i nawet jeżeli byłeś pro w warrocku, to BFie sobie nie poradzisz.

Nie ma jakiegoś sposobu do celowania... Jedyne co mogę Ci podpowiedzieć , że w przeciwnika, który jest blisko walić z biodra, a ten który jest już chociażby ~20m. dalej od Ciebie już z przytrzymanym PPM :]

Graj długo i wytrwale, a wkońcu się przyzwyczaisz do gry i wyrobisz skilla.

TO tylko kwestia czasu i chęci :)

Opublikowano

Taaa, w bf3 jak walisz z biodra to taki rozrzut że ho-ho, ja polecam zawsze celować niezależnie czy jest to daleko czy blisko, masz większą skuteczność i celność.

+ jak są modyfikacje w bc2 to holo zakładaj albo acog 4x

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...