Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] To już 5 ban permamentny

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak napisałem w temacie dostałem 5 bana perma za nic. Możecie mi wyjaśnić za co mógłbym dostać te bany? Bo ja nie hakowałem a ni nic z tych rzeczy pozatym moje kd to było ok. 0.70-0.80 ?Ostatniego bana miałem gdy wbiłem kolejny lvl i pojechałem do babci na okres 2 tygodni. Gdy wróciłem był już ban perm. Nie kłamie , to na serio już 5 ban :P Wyjaśnijcie mi za co.

wuo1.jpg

Specjalista
Opublikowano

ahmmmmmmmmmmmmmmmmmm jestem jasnowidzeeeeem przwiduję że nexon zbanował Cie za niewiność......

a może łaskiawie nick byś podał?

bez jakiegokolwiek punktu zaczepienia raczej trudno będzie powiedzieć Ci za co dostałeś bana

może miałeś jakieś hacki/virusy na PC i hack shield Ci je wykrył, może używasz makro do myszki lub coś co jest zakazane

podaj nick to dokładnie Ci powiemy

najlepiej wszystkie nicki

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jest jeszcze inna opcja. Czasem jak pobierasz to możesz pobrać zupełnie nieświadomie i niechcący jakiegoś hacka lub coś co hack shield wykrywa jako hack. Mój kuzyn tak miał na starym kompie, non stop dostawał perma bany a jak kupił sobie nowego kompa to nic wbił 1LT5 i teraz czyha na niego ban za power lvl tak samo i na mnie już założyliśmy nowe konta i jedziemy dalej :D teraz zamierzamy dojść do generała :D

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...